Produktlarm: Kalkon, rökt tärnad, art nr 181636, Martin & Servera, med bäst före datum 13-12-2023, batch nr 672211, återkallas efter att listeria påvisats i samband med kontroll och provtagning enligt ordinarie rutiner. Läs mer här.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Stek köttet på hög värme med lite olja i botten. När köttet fått stekyta tillsätt Hoisinsås, Gochujang och 3 dl vatten.
Sätt lock på och sätt in i ugnen på 120 grader (Har man en tryckkokare är den perfekt att använda istället). Låt köttet stå i minst 2 timmar men helst 5 timmar.
Häll av vätskan från köttet men spara den. Dra isär köttet med händerna och häll på vätskan igen så det blir lagom saftigt. Smaka av och salta efter smak.
Grillad isbergssallad
Skär salladen på längden i 4 delar. Behåll roten. Ringla över olja och salta.
Sota eller grilla salladen hårt. Låt svalna. Strimla.
Srirachamajonnäs
Separera två ägg, spara äggulorna.
Vispa äggulorna kraftigt och sikta ned rapsolja i en tunn stråle. När konsistensen är som en tjock majonnäs tillsätt sriracha, vinäger och salt. Blir den för lös, häll i mer olja.
Picklad chili
Koka upp lagen; ättika, socker och vatten. Dra av plattan, låt svalna lite och lägg sedan ner all chili.
Koka vatten i en kastrull och ånga av baobrödet ett durkslag eller större hålsil ovanpå kastrullen.
På ett antal utvalda svenska gårdar har Scan, tillsammans med bönderna, valt att tillsätta svensk rapsolja i grisarnas foder. En helt naturlig kost som gör att köttet får en högre andel naturligt nyttiga fetter, som omega 3. En sådan fettsammansättning gör i sin tur att köttet blir mörare och smakrikare. Grisen mår bra, och du mår bra.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.