Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Ett roligt snacks där pastramikryddan tvistar till det ordentligt.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
15 g Knorr Brynt Lökfond koncentrerad
200 g HELLMANN'S Majonnäs Real 79
3 g MAILLE Vitvinsvinäger - flaska
300 g lök, röd
30 ml WINBORGS Ättiksprit 12%
30 g socker
400 ml vatten
50 g svartpeppar, grovmald
15 g vitlökspulver
10 g korianderfrö, malen
10 g rökt paprikapulver
2 g rapsolja
250 g rädisor
2 st bröd, baguette 15 cm
40 g lök, rostad
Tillagning
Blanda HELLMANN’S Majonnäs, Knorr Lökfond, koncentrerad och vitvinsvinäger.
Pickla rödlöken genom att koka upp WINBORGS Ättiksprit 12%, socker och 1 dl vatten. Låt svalna. Lägg i löken och förvara i kyl.
Mixa grovmalen peppar med vitlökspulver, koriander, paprikapulver, 2 dl vatten och rapsolja till en pastramikrydda.
Dela rädisorna på hälften och skiva baguetten.
Klicka på lite lökmajonnäs på baguettskivorna.
Doppa rädisorna i pastramikryddan och lägg på baguettskivan.
Toppa med picklad lök och rostad lök.
Artiklar från receptet
593541, Knorr, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
616243, HELLMANN´S, Spanien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
879916, WINBORGS, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
Vi rekommenderar
Recept
Svampmajonnäs på krutong med krasse
God majonnäs på bröd med pepprig krasse.
Vi rekommenderar
Recept
Hummermajonnäs på svart sesamkex
Ett lätt sätt att lyxa till en majonnäs med hummersmak.
Vi rekommenderar
Recept
Kålrotspuré med rostade kikärter
Ett roligt sätt att servera kålrot på.