Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Findus krispiga Fish & Chips Roll är gjord på filé av Alaska Pollock och gör det roligare och enklare att äta mer fisk. Servera en sallad på rödbetor, äpple och apelsin, rostad potatis och med en dip till så har ni en färdig måltid!
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
900 g Fish’n Chips Roll från Findus
2,5 kg Potatis i klyftor
Salt och svartpeppar
Rödbetssallad
900 g Rödbeta Robust från Findus
30 g Rapsolja
450 g Äpple skuret i bitar
500 g Apelsin skuret i bitar
100 g Valnötter
300 g Purjolök, finskuren från Findus
20 g Vit balsamico
45 g Rapsolja
Salt och peppar
Dipsås
12 g Curry
20 g Smör
400 g Majonnäs
120 g Smörgåsgurka
Tillagning
Lägg rödbetor på ett bleck och vänd i olja och rosta i ugnen på 200¿ i ca 20 minuter.
Blanda sedan de rostade betorna med äpple, apelsin, valnötter, purjolök, olja, vinäger, salt och peppar.
Lägg potatis på ett bleck och krydda med salt och peppar. Rosta potatisen i ugnen på 200¿ tills de fått fin färg, ca 30 minuter.
Fräs curry i smör och blanda med majonnäs och gurka.
Tillaga Fish & Chips Roll i ugnen på 230¿ i ca 12 minuter. Vänd fisken efter halva tiden.
Tips! Pressa gärna lite citron över fisken och rödbetssalladen.
Veganska nuggets i chicken style. Krispiga nuggets gjorda på veteprotein som passar perfekt att servera till olika dippsåser. Ett måste på restaurangmenyn!
Klassisk fiskburgare! Panerad torskburgare i hamburgerbröd med rödlök, sallad, tomat och remouladsås. Ett bra alternativ för de gäster som önskar en burgare utan rött kött.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.