Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Friterad Pannoumi med coleslaw och chilidipp
Recept skrivet av
Skånemejerier
Krispiga Pannoumistavar att dippa. Gott som tilltugg eller aptitretare.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
1 kg Pannoumi Stek & Grillost, i stavar
300 g tempura frityrmix
400 ml vatten
400 g Panko ströbröd
olja till fritering
2 kg hela, kokta majskolvar (10 st)
Till dippsås:
400 ml Skånemejerier Crème Fraiche
30 g srirachasås
30 g pressad lime
15 g flytande honung
Till coleslaw:
600 g vitkål, finstrimlad
100 g morötter, grovrivna
200 ml Skånemejerier Crème Fraiche
200 ml majonnäs
30 g koncentrerad apelsinjuice
60 g dijonsenap
Tillagning
Lägg kålen några minuter i iskallt vatten, låt rinna av och torka.
Vispa samman ingredienserna till dressingen, blanda i kålen. Smaka av med salt och peppar. Låt vila i kyl en timme.
Vispa samman alla ingredienserna till dipsåsen. Smaka av med lime, honung och salt.
Vispa samman tempuramixen med iskallt vatten.
Dela Pannoumin i ca 40 bitar.
Vänd osten i mixen, skaka lätt så att överflödet rinner av. Vänd sedan i panko, tryck till så att det fastnar.
Fritera i het olja, ca 1–1,5 minut.
Servera osten nyfriterad tillsammans med coleslaw, majs och dippsås.
I sortimentet
432809, SKÅNEMEJERIER, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
125476, SKÅNEMEJERIER, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
Fler recept från Skånemejerier
Vi rekommenderar
Recept
Poké bowl
Den Hawaiianska, fräscha klassikern i ny tappning.
Vi rekommenderar
Recept
Pannoumi med pico de gallo och guacamole
Grillost på Argentinskt vis. Syrligt, friskt och hett.
Vi rekommenderar
Recept
Pannoumispett med salsa och tabboulé
Heta spett som tillagas på grill eller i ugn med afrikanska smaker.