Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Den Hawaiianska, fräscha klassikern i ny tappning.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner

  • 1 kg Pannoumi Stek & Grillost (10 skivor)
  • 50 ml olja
  • 400 g mango, tärnad
  • 400 g avokado, skivad
  • 50 g späda blad
  • 10 port. kokt jasminris eller sushiris, avsvalnat, smaksatt
  • 150 ml chili majonnäs

Picklad lök:
  • 200 g rödlök, strimlad
  • 30 ml lime, pressad
  • 15 ml honung, flytande

Picklad gurka:
  • 300 g gurka, skivad
  • 50 ml risvinäger
  • 20 g socker
  • 5 g salt
  • 20 g sesamfrön

Sås:
  • 15 ml pressad citron
  • 50 ml japansk soja
  • 5 ml sesamolja

I sortimentet

Pannoumi grill stekost block 600g
432809, SKÅNEMEJERIER, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Blanda rödlök med lime och honung, låt pickla 10 minuter.
  2. Blanda risvinäger, socker, salt och sesamfrön, vänd i gurkan.
  3. Vispa samman soja, citron och sesamolja.
  4. Grilla Pannoumin och skär den i skivor.
  5. Arrangera allt i skålar ovanpå riset, skeda på såsen.
  6. Servera med chilimayo.

I sortimentet

Pannoumi grill stekost block 600g
432809, SKÅNEMEJERIER, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept från Skånemejerier

Recept

Pannoumi med pico de gallo och guacamole

Grillost på Argentinskt vis. Syrligt, friskt och hett.
Recept

Pannoumispett med salsa och tabboulé

Heta spett som tillagas på grill eller i ugn med afrikanska smaker.
Recept

Friterad Pannoumi med coleslaw och chilidipp

Krispiga Pannoumistavar att dippa. Gott som tilltugg eller aptitretare.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.