Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Ett recept på en gluten- och laktosfri lunch eller middag med fina smaker, signerat Marcus Nemrin från Roots. Svampen kan bytas ut mot valfritt tillbehör och oxfärsen kan ersättas med annan färs för ännu bättre köksekonomi.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1,25 kg oxfärs
0,4 l palsternackspuré
0,5 kg Rotfruktsmix höst- och vinterbas Aviko
30 g potatismjöl
3 hela ägg
Salt och svartpeppar
Olja
Tillagning
Fräs rödlök och silverlök i en del av oljan. Låt salladslöken fräsa med på slutet.
Tillsätt vinägern.
Tillsätt chili, haricotsverts och resten av oljan. Smaka av med salt.
Blanda med potatisen.
Toppa med hackad persilja, oregano och knaperstekt ostronskivling.
Servera med en BBQ-sås.
Se Marcus Nemrin tillaga rotfruktskryddade biffar med Roots by Aviko
Höj smakerna med rotfrukter! Nattkoka enkelt och brandsäkert förstklassig mörk smakförstärkare i ugn med hjälp av Roots by Aviko. En välbalanserad mix som ger smakförbättring till mat som alla kan äta, ingen exkluderad. Smakförstärkaren är helt vegetabilisk, men den smakar faktiskt som kalvfond.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.