Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Koka betorna med skalet kvar i lättsaltat vatten i cirka 30-40 minuter tills de är mjuka rakt igenom.
Koka upp senapsfrön, vinäger, socker och vatten till en lag. Låt svalna och blanda med rapsolja.
Skär fisken i portionsbitar och strö över salt och en nypa socker och snabbrimma i cirka 20 minuter.
Häll av och skölj betorna hastigt under kallt vatten så de svalnar. Dra av skalet och dela i klyftor. Marinera betorna med senspfrölagen (spara lite av lagen till servering) och smaksätt med salt och peppar.
Torka av överflödig vätska på fisken. Stek fisken i olja och smör i cirka 3-4 minuter på varje sida, den ska ha en innertemperatur på cirka 50 grader när den är klar.
Servera fisken tillsammans med betorna och grekisk yoghurt. Ringla över lite av senapsfrölagen och strössla över färska örter.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.