Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Fräs vitlök, lök och torkad dragon i olja i cirka 3 minuter. Dela och tillsätt cocktailtomater, tomatpuré och vitt vin och koka i cirka 3 minuter. Häll i vatten och smaksätt med salt och peppar.
Koka upp vin, grädde, grönsaksbuljong och saffran till saffransriset.
Tillsätt riset och koka på låg värme under lock i cirka 10 minuter tills riset är klart. Smaksätt med salt och rivet citronskal och pressad citronsaft, späd eventuellt med lite vatten för rätt konsistens.
Skär fisken i lagom portionsstorlekar och lägg ner i tomatsåsen. Värm under lock i cirka 4-5 minuter tills fisken är klar.
Plocka dragonblad och strö över fisken och servera tillsammans med saffransriset.
Tips!
Mixa gärna färska örter (dill, persilja eller basilika) med 5 vitlöksklyftor, ¾ l rapsolja, ½ dl citronsaft och salt till en gremolata och servera tillsammans med fisken.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.