Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Blanda alla ingredienser till marinaden till fisken och marinera i cirka 10 minuter.
Sota gurkan på hög värme i en torr stekpanna och skär i bitar. Blanda limesaft och -skal, honung, sesamolja, soya, ingefära och chili. Skär av skalet och dela kiwin i mindre bitar. Vänd runt gurka, salladslök och kiwi i marinaden.
Hacka koriandern och blanda med kålen.
Stek fisken på hög värme i en stekpanna så den får en krispig yta i cirka 1-2 minuter per sida.
Grilla tortillabröden i en torr stekpanna.
Fyll bröden med lite kålsallad, kiwi- och gurksalsa och lägg på några fiskbitar. Toppa med lite creme fraiche och mer salsa.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.