Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Torskburgare med fetakräm, oliver, örtpesto och pinjenötter.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
10 st torskburgare
10 st hamburgerbröd av god kvalitet
300 g fetaost
2 msk olivolja
3 st schalottenlökar
lite vetemjöl
friteringsolja
3 st skivade tomater
1 näve goda hackade urkärnade oliver
10 tsk Örtpesto Basilika/Vitlök
1 dl rostade pinjenötter
ruccolasallad
Tillagning
Blanda fetaost och olivolja (späd eventuellt med lite kallt vatten för bra konsistens).
Skiva schalottenlöken tunt och vänd i vetemjöl. Fritera den sedan till fin färg. Önskar du så kan du byta ut denna mot köpt rostad lök.
Skölj salladen och skiva löken.
Stek torskburgaren i stekpanna (med smör för bästa resultat). Rosta eller grilla brödet.
Fördela sallad och tomat och lägg på den nystekta torskburgaren.
Klicka på fetaostkrämen och strö över friterad lök, oliver, basilikapesto och rostade pinjenötter.
Se också
Vi rekommenderar
Recept
Divyas Daal (Linsgryta)
I Indien har varje familj sitt unika recept på daal och här delar Divya med sig av hennes familjs recept. Man äter vanligtvis daal med ris men det är också gott tillsammans med quinoa eller hirs. Divya brukar dock bara ha lime, pumpakärnor och färsk koriander till sin daal.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.