Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Mustig vegansk variant på en klassisk kalops. Servera med potatis och rödbetor.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
75 g margarin, mjölkfritt
6 st lagerblad
1 g hel kryddpeppar
30 g mörk kinesisk soja
40 g grönsaksbuljong
2500 g vatten
1200 g Vegobitar
600 g gul lök
600 g morot
Majsstärkelse till redning
Handla
384489, Martin & Servera, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Strimla löken och skär morötterna i önskad storlek.
Fräs lök och morötter, kryddpepparn och lagerbladen tillsammans tills löken börjat få färg.
Plocka upp morötterna och lägg åt sidan.
Lägg i vegobitarna och fräs ytterligare någon minut.
Blanda ut grönsaksbuljongen med vattnet och sojan, slå ner över vegobitarna. Låt sjuda i ca 40 minuter.
Lägg i morötterna som plockades ut och låt koka ca 5 minuter eller tills att morötterna är mjuka med lite kärna för tuggmotstånd.
Smaka av med salt och red efter önskad konsistens med majsstärkelse. Servera med kokt potatis och rödbetor, antingen inlagda eller färdigkokta rödbetor som rostas i ugn eller panna med lite honung.
Handla
384489, Martin & Servera, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Vegetariska tacospett
Spett av formbar vegofärs som serveras i vetetortilla med rostad majssalsa och fetaost.
Vi rekommenderar
Recept
Spaghetti med vegfärssås
Vegetarisk version av en klassiker. Här med vegofärs istället för köttfärs.