Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
En matigare sallad med ärta som bas.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
1,5 kg Anamma® Vegonuggets Ärta
Klyftade rödbetor
500 g Felix Klyftade Rödbetor
30 g Rapsolja
25 g Vitlök, färsk, hackad
10 g Salt
50 g Balsamicovinäger
Grönkål
500 g Grönkål
50 g Rapsolja
8 g Salt
Hyvlad rödbeta
300 g Rödbetor, skalade och tunt hyvlade
15 g Rapsolja
15 g Balsamicovinäger
30 g Sötmandel, rostad
6 g Salt
Från receptet
353027, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Värm Vegonuggets Ärta enligt anvisningarna på förpackningen.
Vänd samman de klyftade rödbetorna med rapsolja, vitlök, salt och balsamicovinäger. Rosta sedan av i ugn på 225°C i 20 min.
Repa grönkålen, vänd den i rapsolja, balsamicovinäger och salt.
Vänd samman de hyvlade rödbetorna med rapsolja, balsamicovinäger och salt.
Montera i tallrik och toppa med rostad sötmandel.
Från receptet
353027, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Sallad med svamp och Formbar Vegofärs Ärta
Smaksätt vegofärsen efter tycke och smak!
Vi rekommenderar
Recept
Vegobullar Ärta med chilistekt kål, rättika och sotad lime
Gott, mättande och hälsosamt från hela världens kök.
Vi rekommenderar
Recept
Vegochorizo på Formbar Vegofärs Ärta med ajvar relish
När dina gäster vill ha goda snacks till drinken eller bara något smått och gott att dela på!