Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Smaksätt vegofärsen efter tycke och smak!
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
1,5 kg Anamma® Formbar Vegofärs Ärta
500 g Ostronskivling
500 g Skogschampinjon
800 g Pak Choi
100 g Gula Ärtor, friterade
100 g Olivolja
0,5 dl Citronjuice
100 g Koriander, färsk
Från receptet
353011, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Forma och smaksätt Formbar Vegofärs Ärta efter tycke och smak t.ex. med ajvar relish, spiskummin och vitlök.
Stek ostronskivlingen.
Skiva skogschampinjonen.
Dela pak choi, blanchera och kyl ner.
Dressa allt med olivolja och citronjuice, servera med friterade gula ärtor och färsk koriander.
Från receptet
353011, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Vegobullar Ärta med chilistekt kål, rättika och sotad lime
Gott, mättande och hälsosamt från hela världens kök.
Vi rekommenderar
Recept
Vegonuggets Ärta med grönkål & rödbeta
En matigare sallad med ärta som bas.
Vi rekommenderar
Recept
Vegochorizo på Formbar Vegofärs Ärta med ajvar relish
När dina gäster vill ha goda snacks till drinken eller bara något smått och gott att dela på!