Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Bröd, bakverk och dessert

Vi på Martin & Servera jobbar med ett brett och hållbart sortiment av matbröd, knäckebröd, bakverk och kex som hela tiden fylls på med nya, aktuella produkter. Oavsett om du driver ett litet café, en stor restaurang eller lagar mat i ett skolkök så har vi produkterna som din verksamhet behöver.

Producerat och bakat med omsorg

Inom vårt breda brödsortiment är färdigt matbröd den största kategorin. Här hittar du de populära och traditionella brödsorterna som limpa, formfralla, toast, baguett och kuvertbröd. Perfekt till frukosten, en buffé eller kanske till en god soppa.

I sortimentet finns också mer nischade brödsorter, som brioche till det trendiga hamburgarstället eller surdegsbröd, ett bröd som ökat stort de senaste åren.

Knaprigt och krispigt

Självklart erbjuder vi även härligt knapriga skorpor, kex, knäckebröd och tunnbröd som passar till både stora och små. I vårt utbud finns moderna recept och produkter som bakats enligt gammal svensk baktradition med jäst. I utbudet finns även glutenfritt och ekologiskt.

Desserter och kaffebröd för olika verksamheter

När det kommer till fika- och kaffebröd erbjuder vi naturligtvis klassiker såsom kanelbulle och kardemummabulle, men också mycket mer. Härliga kakor, innovativa bakverk eller välsmakande glass till desserten? Du hittar allt i vårt sortiment.

Kontakta oss gärna – Vi kan bröd, bakverk och dessert

Martin & Servera är ett företag fullt av människor med engagemang, specialistkunskap och erfarenhet. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att erbjuda dina gäster det allra bästa. Det kan vara ett bra färdiggräddat bröd, kex till ostbrickan eller riktigt goda desserter till caféserveringen. Våra specialister kommer gärna med ny inspiration och hjälper dig att hitta rätt i sortimentet.

Läs mer

Kunskap

Sockerpasta

Sugarpaste, fondant, sockermassa och sockerpasta – Kärt barn har många namn! Sockerpasta används främst vid skapandet av tårtor och andra bakverk. Ofta liknas sockerpasta med marsipan och de har ungefär samma användningsområden.
Kunskap

Så färglägger du och målar chokladpraliner

Det finns mängder med olika tekniker att färga choklad på, men det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna. Här tipsar konditor Jonas Nilsson om några olika sätt på hur du kan färglägga och måla choklad.
Kunskap

Vad är surdeg och levain?

Hur jobbar jag med en kall surdeg? Vad är skållning och levain? Vi svarar på dina frågor.
Kunskap

Fakta om kultursorterna

Här berättar vi mer om kulturgrödorna enkorn, emmer, dinkel och nakenhavre. Hela korn av alla sädesslagen passar utmärkt att koka och äta som ett alternativ till ris, bulgur eller couscous och även i sallader, efterrätter och liknande.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader