Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Stötta varandra och branschen genom att dela tips och idéer

Vi vill alla se en levande restaurangbransch när den här situationen har klingat av. Vi har därför sett ett behov av en mötesplats – en plattform för att dela goda idéer med varandra. Här samlar vi goda exempel, initiativ och engagemang från hela branschen.

Vi vill med den här plattformen sprida budskapet att tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden. 

Därför har vi skapat hållbaratillsammans.se  

Dela dina tips, idéer och initiativ på Hållbara tillsammans. Vi kommer även via den här plattformen sprida det vi tar del av via andra kanaler för att så många som möjligt kan få ta del av det stora engagemang som bubblar inom vår bransch.

Tack för att du håller humör och hoppet uppe! 

Välkommen att besöka hållbaratillsammans.se

Initiativet för Hållbara tillsammans togs initialt för att göra det lättare och roligare att agera hållbart som restaurang. Men i den situation vi idag befinner oss i med coronaviruset som påverkar hela vår bransch har vi valt att temporärt ställa om initiativet.

Läs mer om den rådande situationen

Inspiration

Senaste informationen om coronasituationen

Här hittar du samlad information om den rådande situationen. Fakta, tips, sortiment och tjänster för din verksamhet. Tillsammans kan vi göra skillnad och ta oss igenom den här tuffa perioden. Tack för att du håller humör och hoppet uppe!
Publicerad2020-03-31

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.