Produktlarm: GENNARO AURICCHIO SPA, COLOMBO, återkallar artikeln Gorgonzola Piccante 1,5,kg (artikelnummer 108976). Återkallas på grund av mikrobiologisk risk. Detta är en försiktighetsåtgärd då listeria påträffats av leverantören.
Produktlarm: Kronägg AB, Kronägg Frigående, återkallar 5 st artiklar Ägg från frigående höns (artikelnummer 104875, 428235, 435602, 448613, 101002). Återkallas av producent på grund av upptäckt salmonella i stallmiljön. Inga ägg har bekräftats med smitta.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
I höstas ramlade ett gäng förväntansfulla matproffs in i GastroMerits kurslokaler. Alla med ambitionen att bli diplomerade kökschefer efter en termin av djupdykningar i affärsstrategier, sälj och rekrytering.
Vi har tagit pulsen på restaurang Logens Caroline Salminen och Eric Håkansson på resan till att bli diplomerade kökschefer.
Stig in med självförtroende i framtidens kök - anmäl dig till GastroMerits diplomerande kökschefsutbildning. Ta dina kunskaper till en helt ny nivå inom restaurangbranschen.
Den här terminsutbildningen ger dig inte bara fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation och service – du får också nycklarna till att bli en enastående kökschef och aktivt bidra till företagets framgång och utveckling. Med fokus på både teori och praktik ger vår utbildning dig en helhetsförståelse för branschens krav och behov. Genom spännande praktikdagar och inspirerande studiebesök kommer du att befästa dina kunskaper och skapa ovärderlig erfarenhet.
Vår kökschefsutbildning är skräddarsydd för erfarna kökschefer, köksmästare, blivande köksmästare och souschefer som längtar efter att kliva upp till nästa nivå i sin karriär. Låt oss hjälpa dig att bli den ledare som branschen suktar efter. Nedan finner du en översikt över utbildningens innehåll – varje punkt är utformad av erfarna kursledare för att maximera din potential:
Utbildningens innehåll
Ledarskap
Ekonomi, revenue och köksekonomi
HR och rekrytering
Hållbar matlagning och minskat svinn
Allergi, överkänslighet och näringslära
Arbetsrätt/schemaläggning
Valfri endagarskurs
Ge dig själv den ultimata konkurrensfördelen genom att diplomera dig till kökschef.
Har du frågor om GastroMerits kökschefsutbildning? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information och svar på dina frågor.
Fler diplomutbildningar
Vi rekommenderar
GastroMerit
Diplomerad Restaurant Manager
Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverksamhet. Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.
Diplomutbildningen till sommelier sträcker sig över en termin och är anpassad för dig som vill arbeta praktiskt som sommelier. Under terminen varvas teoretiska föreläsningar med dryckesprovningar.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.