Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Diplomerad kökschef
GastroMerit

Diplomerad kökschef

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Fakturerings- och avbokningsregler
Inspiration

Att bli diplomerad kökschef - Ästad vingård

I höstas ramlade ett gäng förväntansfulla matproffs in i GastroMerits kurslokaler. Alla med ambitionen att bli  diplomerade kökschefer efter en termin av djupdykningar i affärsstrategier, sälj och rekrytering.

Vi har tagit pulsen på restaurang Logens Caroline Salminen och Eric Håkansson på resan till att bli diplomerade kökschefer.
Video

Hör en tidigare deltagare berätta

Stig in med självförtroende i framtidens kök - anmäl dig till GastroMerits diplomerande kökschefsutbildning. Ta dina kunskaper till en helt ny nivå inom restaurangbranschen.
Den här terminsutbildningen ger dig inte bara fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation och service – du får också nycklarna till att bli en enastående kökschef och aktivt bidra till företagets framgång och utveckling. Med fokus på både teori och praktik ger vår utbildning dig en helhetsförståelse för branschens krav och behov. Genom spännande praktikdagar och inspirerande studiebesök kommer du att befästa dina kunskaper och skapa ovärderlig erfarenhet.

Vår kökschefsutbildning är skräddarsydd för erfarna kökschefer, köksmästare, blivande köksmästare och souschefer som längtar efter att kliva upp till nästa nivå i sin karriär. Låt oss hjälpa dig att bli den ledare som branschen suktar efter. Nedan finner du en översikt över utbildningens innehåll – varje punkt är utformad av erfarna kursledare för att maximera din potential:

Utbildningens innehåll

  • Ledarskap
  • Ekonomi, revenue och köksekonomi
  • HR och rekrytering
  • Hållbar matlagning och minskat svinn
  • Allergi, överkänslighet och näringslära
  • Arbetsrätt/schemaläggning
  • Valfri endagarskurs

Ge dig själv den ultimata konkurrensfördelen genom att diplomera dig till kökschef.

Läs mer om kursledare och ämnesområden här. 

Kontakta oss

Har du frågor om GastroMerits kökschefsutbildning? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information och svar på dina frågor.

Fler diplomutbildningar

GastroMerit

Diplomerad Restaurant Manager

Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverk­samhet. 
Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.
GastroMerit

Sommelierutbildning

Diplomutbildningen till sommelier sträcker sig över en termin och är anpassad för dig som vill arbeta praktiskt som sommelier. Under terminen varvas teoretiska föreläsningar med dryckesprovningar.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.