Vi hanterar dina personuppgifter enligt allmänna dataskyddsförordningen.
Vi använder även cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten accepterar du detta
Läs mer
Anders Ramsay är kursledare på GastroMerits utbildningar Vegetarisk Fine Dining och Laga vegetariskt till lunch och catering. Under kurserna får du bland annat lära dig att servera både näringsrik och god vegetarisk mat. Vi har träffat Anders och ställt 5 snabba frågor om honom och utbildningarna.
Vill du lära dig servera växtbaserad mat som är näringsrik och god? Då är det här kursen för dig.
Den här kursen ger dig kreativa idéer kring hur du kan addera mer vegetabilier till din meny. Du får lära dig olika tekniker, alternativa produkter och metoder för att laga mat till många.
Kursen innehåller både praktiska moment och teoretiska genomgångar. Under kursen kommer du att vidareutvecklas som växtbaserad matlagare och få de verktyg som du behöver för att skapa en grönare meny.
Kursen vänder sig till dig som arbetar i köket på lunchrestaurang, skola, förskola eller cateringverksamhet och som vill lära dig tekniker, produkter och metoder för växtbaserad matlagning.
Kursinnehåll
En grönare meny – så här gör du
Sallader, dressingar, grytor, biffar och tillbehör
Så här tillagar du vegetabilier på ett hållbart sätt
Lär dig jobba med spannmål, baljväxter och rotfrukter
Fördelar – ekonomi, hälsa och miljö – av att jobba grönare
Kursledare: Anders Ramsay
Anders Ramsay är köksmästare och har mångårig erfarenhet från allt från kafé- och lunchverksamhet till finkrog, konferens, festvåning och catering. Han driver eget konsultbolag samt Vegetariska Kockars Förening med syfte att höja kunskap och medvetenhet om den växtbaserade kosten inom restaurangbranschen.
Fler utbildningar med kursledare Anders Ramsay
GastroMerit
Vegetarisk meny i världsklass
Restaurangbesökarnas intresse för och kunskap kring växtbaserad mat bara fortsätter att öka. I GastroMerits nya kurs "Vegetarisk meny i världsklass" får du lära dig att skapa en avsmakningsmeny endast med råvaror från växtriket.