Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Schemaläggning och arbetsrätt

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm   21/11 2019
    3/3 2020 
     
Leder du personal och vill bli bättre på schemaläggning? Då är det här kursen för dig.

Kursen lär dig att anpassa behov med resurser i din schemaläggning. Du får insikter i de möjligheter och begränsningar i lag och avtal som du behöver känna till när du arbetar med schemaläggning. Du får också lära dig mer om hur du kan anpassa din bemanning till verksamhetens varierande behov.

Kursen innehåller en genomgång av lagar och regler som påverkar arbetstid och schemaläggning. Under kursen får du konkreta tips och råd på vad du bör tänka på när du arbetar med bemanning och schemaläggning.

Kursen i schemaläggning och arbetsrätt vänder sig till dig som arbetar med schemaläggning eller har en arbetsledande befattning.

Kursinnehåll

  • Vad du behöver tänka på när du gör ett schema
  • Så minskar du övertidsuttaget i din verksamhet
  • Beräkningsperioder, vad innebär det?
  • Vad innebär dygns och veckovila?

Kursledare: Sabina Nordström

Sabina Nordström är utbildad personalvetare med lång erfarenhet av schemaläggning och arbetstidsfrågor. Hon har under många år arbetat i ledande befattningar i hotell och restaurangbranschen. Sabina arbetar som konsult, föreläser och utbildar inom området arbetstid och schemaläggning.

Fler utbildningar med kursledare Sabina Nordström

GastroMerit

Diplomerad kökschef

GastroMerits kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, service och produktkunskap.
GastroMerit

Diplomerad Restaurant Manager

Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverk­samhet. Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader