Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
 Streamad utbildning - Ny som chef
GastroMerit

Streamad utbildning - Ny som chef

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal. Här får du som är ny som chef de grundläggande ledarskapsverktyg som krävs för att du ska kunna leda en grupp effektivt, till exempel delegera och följa upp uppgifter, motivera och ge konstruktiv feedback. 
Det här är en komprimerad och streamad version av den lärarledda ledarutbildningen ny som chef. I likhet med klassrumsutbildningen får du här insikt i vad som är ett genomtänkt ledarskap och hur du bygger upp ett förtroende hos dina medarbetare. Vi fokuserar på ditt ledarskap, din relation till dina medarbetare och förståelse för arbetsgivarrollen.

Nivån är anpassad så att du, som är ny som chef, ska få ut maximalt av kursen. Du får insikt i betydelsen av motivation och delaktighet. Du får de grundläggande ledarskapsverktyg som krävs för att du ska kunna leda en grupp effektivt, till exempel delegera uppgifter, följa upp genomförda uppgifter, motivera och ge konstruktiv feedback. Du får även förståelse för motivation och hur du förstärker samarbetet i en grupp. Ledarskapskursen ger dig ett ökat självförtroende i din nya roll som chef.

Ledarskapsutbildningen vänder sig till dig som ska bli chef eller är ny som chef och vill utveckla ett personligt ledarskap och en professionell förmåga att leda grupper.

Du deltar framför din dator och utbildningen streamas live från Martin & Serveras lokaler. Övningar, diskussioner och erfarenhetsutbyte mellan er som deltagare kommer att ske i digitala grupprum.

Kursinnehåll

• Service som det starkaste konkurrensmedlet - skapa en servicekultur
• Rollen som ledare
• Att bli chef över kollegor
• Coachande förhållningssätt – att skapa delaktighet, motivera och engagera medarbetare i vardagen
• Feedbackverktyg
• Delge beslut och negativa besked på ett professionellt sätt

Kursledare: Unn Berry

Unn Berry har lång erfarenhet av, och ett brinnande intresse för utveckling av människor och organisationer. Hennes specialistområden är utbildning och utveckling inom service och ledarskap i syfte att hjälpa företag att stärka sin servicekultur och därigenom även sin konkurrenskraft. Unn arbetar också med utbildningar inom grundläggande pedagogik och presentationsteknik för bland annat interna handledare och instruktörer.

Streamad utbildning - så här gör du:

Utbildningen görs online via ett videokonferensprogram som du får en länk till någon dag innan kursen startar.
Vi börjar kursen med att gå igenom de olika funktionerna i programmet. I det virtuella mötesrummet kommer du kunna följa utbildningen, höra kursledaren och själv kunna ställa frågor under dagen.

  1. Klicka på länken strax innan kursen är avsedd att börja och följ instruktionerna som följer.
  2. När du loggar in hamnar du i ett väntrum till kursen startar.
  3. Se till att du inte har ljudet avslaget så du hör och ser kursledaren när kursen sätter igång.
  4. Du genomför utbildningen bäst via din dator men även mobil och surfplatta kan användas.

Det här behöver du för att vara med på en streamad utbildning:

  • Dator
  • Internetuppkoppling
  • En mailadress
  • En miljö där du kan lyssna ostört, gärna med hörlurar. 

Fler utbildningar med kursledare Unn Berry

GastroMerit

Nyhet! Grundläggande presentationsteknik

Med både teori med praktiska övningar får du under denna kurs de färdigheter som behövs för att genomföra olika typer av presentationer och ökar tryggheten i att stå inför en grupp.
GastroMerit

Framgångsrikt ledarskap

Att vara ledare är en svår konst där omgivningen ställer höga krav på dig och din förmåga. Under den här tredagarsutbildningen får du nya ledarskapsverktyg vilket ger dig ökat självförtroende i rollen som chef. Du får också göra en beteendestilsanalys för att få en bättre förståelse för dina egna styrkor och utmaningar i ditt ledarskap.

Fler streamade utbildningar

GastroMerit

Streamade utbildningar

Nu har du möjlighet att genomföra flera av våra populära lärarledda utbildningar som streamade utbildningar, där du medverkar i utbildningen via din egen dator och en videolänk.

Se alla ledarskapsutbildningar

GastroMerit

Ledarskapsutbildningar hos GastroMerit

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.