Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Sälj som ett team

Kursinformation

Längd: En heldag

Endast som offert!

Skicka in din intresseanmälan till:
gastromerit@martinservera.se 

När vi fått din intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Endast som offert! Under denna kurs besvarar vi frågor som vad service är och belyser hur framgångsrika företag arbetar med att utveckla sin servicenivå med hjälp av storytelling, gästpsykologi och skräddarsydda servicemöten.

Här får du lära dig vad service är och hur du ska tydliggöra din roll i gästmötet för att höja gästupplevelsen. Under dagen pratar vi om storytelling kring service, produkt, nyheter, säsong och kampanj. Det är information som är viktigt att få fram i gästmötet. Vi kommer också att diskutera olika typer av gäster och gästpsykologi. Detta hjälper er att skapa skräddarsydda servicemöten.
Målet är att få positiva rekommendationer vid varje gästmöte. Vi kommer att visa hur mycket mer intäkter rekommendationsförsäljning kan till leda till.
Ledarskap kommer att diskuteras under kursdagen. Oavsett om du är ledare eller inte, kan man jobba med beröm som ett verktyg i ledarskap eller som kollega och en i teamet. Vi kommer även att diskutera hur arbetet med rekommendationsförsäljning och att skapa rätt beteenden stärker hela arbetsgruppen.

Kursen vänder sig till dig som är ledare eller medarbetare och jobbar i drift på restaurang, bar, café eller i butik.

Kursinnehåll

  • Återkommande gäster - service, sälj och upplevelse i gästmötet
  • Stärka medarbetarkulturen
  • Tydliggöra medarbetarens roll i gästmötet
  • Service- och medarbetarbeteenden

Kursledare: Oskar Lindeberg

Oscar Lindeberg inspirerar och bygger servicesystem för hotell, restaurang och ”fast casual”. Han har en Bachelor of Art degree från HMS Les Roches i Schweiz och Endicott College i USA, samt har läst marknadsekonomi på FEI i Stockholm. Oscar har dessutom arbetat på hotell- och i resebranschen med yrken som Assistant Food and Beverage Manager, Sales Manager, Conference and Event Manager, Hotel Manager, Concept Developer, Business Developer och som VD. Han har en stor passion för service, människor och affären.

Se alla service- och ledarskapsutbildningar

GastroMerit

GastroMerits service- och ledarskapsutbildningar

Bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal hjälper dig till ökad lönsamhet i din verksamhet.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader