Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Med ny kompetens är Patrik redo för nästa utmaning

GastroMerit

Diplomerad Restaurant Manager

Med vår diplomerade utbildning till Restaurant Manager får du kunskap och verktyg för hur du driver en framgångsrik restaurangverk­samhet. 
Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli krögare, till restaurangchefer, köksmästare eller dig som har personalansvar och annan ledarroll.
GastroMerit

Kontakta oss på GastroMerit

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller undrar över en speciell utbildning. Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på GastroMerit.
GastroMerit

Om GastroMerit

Utbildning utvecklar din verksamhet. Med välutbildade och kompetenta medarbetare förbättrar du din konkurrenssituation, ökar din lönsamhet och skapar en bra företagskultur. Investeringar som lönar sig på lång sikt.
Kompetens- och vidareutveckling blir allt viktigare inom hotell- och restaurangbranschen. ”Det kan ge en både ekonomisk och energimässig kick till företaget”, säger Patrik Fredriksson, som nu går en av GastroMerits utbildningar.
Patrik Fredriksson har en diger meritlista. Redan 2013 vann han Årets konditor och i dag arbetar han som chefskonditor på Clarion Post Hotel och tillhörande Restaurang Norda. För att i framtiden kunna axla ett ännu större ansvar går Patrik nu utbildningen Diplomerad Restaurant Manager hos GastroMerit.

”Det är faktiskt kul att vara tillbaka i skolbänken, om än lite annorlunda i vuxen ålder”, säger Patrik.

Kunskap som redan kommit till nytta

GastroMerit, som drivs av oss på Martin & Servera, arrangerar en rad utbildningar varav tre är diplomerande. Under 2017 utbildades cirka 2 000 personer inom matlagning, ekonomi, ledarskap, service och hygien.

 

”Jag började i slutet av januari och sedan dess har vi i stort sett haft en utbildningsdag i veckan. Det är väldigt intensivt, men går bra att kombinera med det vanliga jobbet”, berättar Patrik.

 

”Vi har lärt oss allt från enklare ekonomi, som prognoser och kostnader, till marknadsföring och reklam. Vi har haft en väldigt bra ledarskapskurs och lärt oss hur man kan jobba mer effektivt och sammansvetsat i ett team. Jag har redan implementerat en del saker i mitt gäng”, fortsätter Patrik.

"Jag vill ’muskla på mig’ och ta mig an nya utmaningar."

Patrik Fredriksson om utbildningen Diplomerad Restaurant Manager hos GastroMerit.

Mycket öppna diskussioner

Patrik menar att utbildningen ger honom nya strategiska kunskaper, hur man strukturerat skapar koncept och nya inriktningar i ett företag. Han värdesätter också mötet och kunskapsutbytet med övriga deltagare i utbildningen.

 

”Det är allt från krögare till hovmästare. Vi har mycket öppna diskussioner och alla delar med sig av tankar och erfarenheter”, säger Patrik.

Utbildningen lönar sig

För Nordic Choice Hotels innebär utbildningen att Patrik kan ta med sig både nya och gamla erfarenheter och ta på sig andra arbetsuppgifter. Efter många framgångsrika år som konditor är han sugen på nya utmaningar och att exempelvis jobba med olika projekt inom koncernen.

 

”Förhoppningsvis ska jag kunna ge mycket mer tillbaka än vad utbildningen kostade. Det gör jag redan genom att ta med mig det jag lärt mig och utbildat mitt team”, säger Patrik.

GastroMerit

GastroMerit är Martin & Serveras utbildningsverksamhet med målet att utbilda framtidens restaurang- och kökschefer, restaurangägare, hovmästare, servispersonal, kockar, sommelierer och kallskänkor genom tre branschunika diplomutbildningar: kökschef, Restaurant Manager och sommelier.

Här kan du läsa mer om GastroMerit.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.