Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerits lyckade invigningsfest
GastroMerit

GastroMerits lyckade invigningsfest

Unik rabatt

Upptäck vårt rika kursutbud och bli en del av GastroMerits gemenskap.

10% rabatt på hela kursutbudet.

Använd koden: invigning

Läs mer om flytten

GastroMerit

GastroMerits nya utbildningslokaler – Här formas framtidens branschexperter

Varmt välkommen till våra nya utbildningslokaler! Du hittar oss numer på Lindhagensgatan 133 i Stockholm. En pulserande miljö fylld av kunskap och kreativitet, en samlingsplats för mat- och dryckesbranschen.
Äntligen har vi invigt våra nya, moderna utbildningslokaler på Kungsholmen i Stockholm. Det blev en kväll där insiktsfulla samtal, meningsfulla möten och förstklassig mat och dryck fick ta plats.
GastroMerit tog plats i strålkastarljuset när vi samlades för att fira tillsammans med kunder, tidigare kursdeltagare och andra som är nyfikna på vad vi erbjuder för utbildningar. Irene Waldemarson, vd för Martin & Servera Restauranghandel, inledde och lyckades skapade en härlig atmosfär som genomsyrade hela invigningen.

Kvällen fortsatte med inspirerande utdrag från våra omtyckta kurser och kursledare. Jonas Svensson lockade med oemotståndliga asiatiska smaker. Jessie Sommarström delade insikter om hur kunskap är nyckeln till framgång inom branschen. Daniel Agerberg guidade oss genom en stilfull provning av champagne och mousserande vin. Roberto Picornell delade med sig av strategier för att hantera förändringar inom försäljning. Ludwig Tjörnemo och Johan Laithi väckte liv i våra smaklökar med noggrant utvalda smakisar. Hans Bihl blandade alkoholfria drinkar med goda smaker från Smakriket. Grönsakshallen bjöd på svenska oliver, ost och chark.

Rosita Wilson, chef på GastroMerit, uttryckte sin glädje över invigningen:

"Det var en kväll fylld med meningsfulla samtal och härliga möten. Att se så många engagerade personer här som är nyfikna på oss gör mig verkligen stolt. GastroMerit strävar inte bara efter att vara bäst i branschen, utan att vara en plats där kunskap, passion och gemenskap blomstrar. Vi ser fram emot en spännande framtid här på Kungsholmen i våra fantastiska lokaler."

Det vi hörde från gästerna var bland annat "wow, vilka otroliga smakisar", "jättefina lokaler" och "nu måste jag verkligen boka Jonas Svenssons nya kurs, den lät ju jättebra".

Tack alla som kom och gjorde detta till en oförglömlig kväll.

Mer från GastroMerit

GastroMerit

Välkommen till GastroMerit

Här hittar du marknadens bästa utbud av kurser inom kategorier som ledarskap, ekonomi och dryck. Utbildas av kursledare som är riktiga experter inom sina områden.
Scrolla ner på sidan för att hitta rätt kategori.
GastroMerit

GastroMerits diplomutbildningar – Unika för branschen

Vi erbjuder tre omtyckta och professionella diplomutbildningar: diplomerad kökschef, diplomerad Restaurant Manager och sommelier.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.