För tillfället upplever vi tyvärr längre svarstider på e-handeln. Vi arbetar med att lösa problemet.Läs merLäs mindre
Produktlarm: Julskinka, kokt skivad, art nr 431403, Martin & Servera, med bäst före datum 12-12-2023, batch nr 361, återkallas efter att listeria påvisats i samband med kontroll och provtagning enligt ordinarie rutiner. Läs mer här.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Läget med coronapandemin är fortfarande väldigt osäkert - men vi är många som hoppas på en sommar med minskad smittspridning och en stegvis återgång till det mer normala. Hur påverkas restaurangbranschen av en sommar där vi i större utsträckning semestrar på hemmaplan? Hur planerar vi verksamhet och menyer när läget är så osäkert? I vårt andra webbinarium möter Tareq Taylor kockar och gäster på temat Sommarrestaurangen 2021. Det blir också samtal om hur vi bygger sunda arbetsplatser, en trendspaning om alkoholfria drycker och härliga sommarrätter att inspireras av.
Här kan du se vårt kostnadsfria webbinarium: Sommarrestaurangen 2021
Webbinariet är cirka 1 timme långt. Finns tillgängligt under flera veckor.
Detta är ett initiativ av Martin & Servera-gruppen i samarbete med: Arla, Carlsberg Sverige, Daljsöfors, Feldt´s, Guldfågeln, SallaCarte och Zoégas.
Innehåll:
Sund arbetsplats
Sofia B Olsson från Clarion Hotel Post och Restaurang Vrå kommer att prata om ledarskap för hållbar och jämlik bransch.
Kock- och krögarpanel
I vår kock- och krögarpanel deltar bland annat Björn Persson (restaurangerna Koka, Familjen och Persson på Kajen), Kristoffer Lundström (Pite Havsbad), Jonas Stenberg (VD för ESS Group) och Martina Johansson Dalborg (Grand Hotel Marstrand).
Dryckes- och matinspiration
Här bjuder vi på fantastisk dryckes- och matinspiration med Karin Berntson från Carlsberg och Jesper Bogren, kock på Hotel Pigalle. Jesper har tidigare både varit med i Kocklandslaget och varit finalist i Årets Kock.
Utdrag med Sofia B Olsson ur webbinariet Sommarrestaurangen 2021
Video
Sofia B Olsson pratar om ledarskap för en hållbar och jämlik bransch
Utdrag med Karin Berntson och Jesper Bogren ur webbinariet Sommarrestaurangen 2021
Video
Dryckes- och matinspiration med Karin Berntson från Carlsberg och Jesper Bogren
Recepten på Karins öldrink och Jespers sommarrätt
Vi rekommenderar
Recept
Alkoholfri öldrink
Här hittar du recpetet på den fräscha alkoholfria öldrinken Karin bjöd Tareq på i webbinariet "Sommarrestaurangen 2021".
Vill du också smaka på sommarrätten Jesper Bogren bjöd på som inspiration under vårt webbinarium "Sommarrestaurangen 2021"? Kanske blir det en favorit i sommar.
Vi inom Martin & Servera-gruppen uppmanar alla att köpa avhämtning under parollen #stöttadinlokalarestaurang. Samtidigt arrangerar vi en serie webbinarier och en kampanj i sociala medier.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.