Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Webbinarium: Trender och svenska mervärden
Inspiration

Webbinarium: Trender och svenska mervärden

I vårt senaste webbinarium får du bland annat ta del av ett spännande panelsamtal kring svenska mervärden och regionala smaker. Vi får besök av Lennart Wallander från Food & Friends som håller oss uppdaterade kring de senaste restaurangtrenderna och Richard Juhlin, fransk hederslegionär och riddare av Champagne, som pratar om alkoholfritt bubbel. Moderator är Klas Lindberg från restaurang Portal.

Ta del av webbinariet här på hemsidan när det passar dig bäst.
Mycket nöje!


Innehåll

Trendrapport med Lennart Wallander

Pandemins påverkan är fortfarande kännbar. Vi ser tydligare trender med lokala råvaror. Flaskhalsar i ekonomin påverkar kundernas köpkraft. Samtidigt är behovet av att träffas, äta, dricka och prata större än någonsin. Hur påverkar det här restaurangvärlden? Lennart Wallander från Food & Friends ger oss vårens trendspaning från restaurangbranschen.

Panelsamtal om svenska mervärden och regionala svenska smaker

Deltagare är Malin Eriksson, insiktschef på Lantmännen Cerealia. Malin arbetar med att ge insikter om hur man utvecklar hälsosamma och hållbara livsmedelsprodukter för både människor och planeten. Medverkar gör också Marie Skogström, coach för Svenska Kocklandslaget, Per Idlund, sortiment- & inköpschef för regionala produkter på Martin & Servera och Klas Lindberg, Portal Restaurant.

Bubblande, mousserande alkoholfri inspiration inför sommaren

Richard Juhlin är högt respekterad som internationell champagneexpert. Han är fransk hederslegionär och riddare av Champagne, utsedd av BWW till World’s Best Champagne Critic. Han har världsrekord i antal provade champagner och utöver allt detta driver han den världsledande plattformen för champagnekunskap, Champagneclub.com.

I samarbete med

Lantmännen Cerealia

Är du nyfiken på våra tidigare webbinarier? Du hittar dem här


Inspiration

Webbinarium: Framtidens hållbara mat

Framtidens mat är god och hållbar! I vårt webbinarium "Framtidens hållbara mat" får du reda på vad som ligger på våra tallrikar i framtiden, hur vägen ser ut från en idé till en färdig produkt i restaurangköket – och hur du som kock kan laga magiska rätter med nya innovativa produkter. Medverkar gör bland andra Ludwig Tjörnemo, Kocklandslaget och Årets Kock 2020 och Madeleine Brehmer, vd Sabis.
Inspiration

Webbinarium: Hållbar försäljning

I år är det kanske viktigare än någonsin att du som driver restaurang fokuserar på merförsäljning – och även hur hållbarhet på olika sätt kan bidra till lönsam försäljning.
I vårt tredje och sista webbinarium för våren pratar vi därför om hållbarhet och hur service och ökad försäljning går hand i hand. Vi får lyssna till en panel med kockar som ger sin syn på detta spännande ämne, och såklart blir det även inspiration med härlig matlagning och kaffekunskap.
Inspiration

Webbinarium: Sommarrestaurangen 2021

Läget med coronapandemin är fortfarande väldigt osäkert - men vi är många som hoppas på en sommar med minskad smittspridning och en stegvis återgång till det mer normala. Hur påverkas restaurangbranschen av en sommar där vi i större utsträckning semestrar på hemmaplan? Hur planerar vi verksamhet och menyer när läget är så osäkert? I vårt andra webbinarium möter Tareq Taylor kockar och gäster på temat Sommarrestaurangen 2021. Det blir också samtal om hur vi bygger sunda arbetsplatser, en trendspaning om alkoholfria drycker och härliga sommarrätter att inspireras av.
Inspiration

Webbinarium: Efter pandemin – restaurang 2.0

Hur kommer restaurangbranschen vara efter pandemin? Vad längtar vi och våra gäster efter när det är dags att öppna upp igen och vilka trender ser vi runt hörnet?
Tillsammans med Tareq Taylor samt flera andra intressanta kockar och gäster kan du stanna upp en stund och tanka ny energi med vårt kostnadsfria webbinarium Efter pandemin – restaurang 2.0.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.