Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Bao Bun med pork brisket

Recept skrivet av
Valio
Fyll det goda fluffiga Bao Bun-brödet med BBQ Pork brisket, smakrik fräsch kålmix och vitlökssås. Bao Buns är perfekta som förrätt eller mellanrätt.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner
 
  • 500 g Pork Brisket 
  • 100 g Ridderheims Korean Sticky BBQ
  • 500 g Bao Buns (1 st/port)
 
Kålmix
  • 1,5 dl Vatten
  • 150 g Vitkål, strimlad
  • 150 g Rödkål, strimlad
  • 150 g Morot, strimlad
  • 100 g Silverlök, finskuren
  • 0,5 dl Ättika,12%
  • 90 g Socker
  • 60 g Salladslök, finskuren
  • 50 g Koriander, strimlad
  • ½ dl Sesamfrö
  • 2 msk Sesamolja
 
Vitlökssås
  • 3 dl Valio Laktosfri Creme Fraiche 
  • 3 dl Valio Laktosfri Gräddfil 
  • 4 dl Majonnäs 
  • 2 msk Persilja, Hackad
  • 15 g Vitlök, pressad 
  • 0,5 st Citron: zest och saft 

Artiklar från receptet

Creme fraiche laktosfri 28% 2kg
431353, VALIO, Finland
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Annons
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Fri från Laktos
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Gräddfil laktosfri 2kg
110572, VALIO, Finland
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Annons
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Fri från Laktos
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Blanda ättika, socker och vatten och häll över vitkålen, rödkålen och moroten. Låt stå ca 1 timme.
  2. Blanda ner salladslök och silverlök i kålmixen, krama ur den och blanda ner koriander, sesamolja och sesamfrö.
  3. Skär Pork Brisket i önskad storlek, pensla på Korean Sticky BBQ och värm i ugnen i ca 10 min på 180°C.
  4. Blanda alla ingredienser till vitlökssåsen.
  5. Värm bröd enligt beskrivning på paketet.
  6. Montera allt i varma bao buns, toppa med vitlökssås.

Artiklar från receptet

Creme fraiche laktosfri 28% 2kg
431353, VALIO, Finland
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Annons
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Fri från Laktos
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Gräddfil laktosfri 2kg
110572, VALIO, Finland
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Annons
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Fri från Laktos
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept

Recept

Råbiff med Smetana och Emmentaler

En god rätt att bjuda dina gäster på! En perfekt balans mellan krämighet, krisp och syra.   
 
Recept

BBQ Kyckling med sötpotatisgratäng och coleslaw

Krämig och god sötpotatisgratäng med BBQ kyckling och coleslaw. Laktosfri så att fler kan njuta.
Recept

Vietnamesisk kycklinggryta

God och krämig kycklinggryta med smaker av chili, ingefära, lime och röd curry. Servera med ris eller äggnudlar.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.