Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Cordon Bleu med rostad potatis

Recept skrivet av
Orkla FoodSolutions
En klassisk schnitzelrätt som du enkelt serverar som helt vegansk med Frankful Ch**se dip.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner

  • 20 st Anamma® Vegoschnitzel
  • 2 g salt

Rostad potatis
  • 1,8 kg potatis, tvättad
  • 60 g matolja
  • 3 g salt
  • 120 g rödlök
  • 2 g persilja, hackad
  • 1 g svartpeppar

Fyllning
  • 200 g Frankful® Ch**se dip
  • 300 g Anamma® Vegoskinkfärs

Tillagning

  1. Tillaga Vegoschnitzeln enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Sprid ut ca 1,5 msk Ch**se dip/vegoschnitzel på hälften av de tillagade vegoschnitzlarna och lägg ordentligt med Vegoskinkfärs ovanpå.
  3. Toppa med en tillagad Vegoschnitzel, så att fyllningen hamnar i mitten. Nu kan de varmhållas ca 10 minuter innan servering, men är godast nygjorda.
  4. Blanda potatisen med matolja, salt och svartpeppar. Baka i ugn på 200°C tills potatisen är mjuk.
  5. Skiva rödlöken i tunna ringar och blanda i den rostade potatisen tillsammans med den hackadepersiljan.
  6. Servera med citronklyftor.

Se också

Vegoschnitzel 75g/3kg
443162, ANAMMA, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Glutenfri
  • Fri från ägg
  • Fri från mjölkprotein
  • Vegan
Vegoskinkfärs glutenfri 3kg
406330, ANAMMA, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Glutenfri
  • Fri från ägg
  • Fri från mjölkprotein
  • Vegan
Recept

Nybakad Vegoschnitzel med ljummen potatissallad och örtkräm

Servera som huvudrätt på menyn och sätt kött som ett alternativ för de gäster som hellre önskar det.
Recept

Rökig currygryta med jasminris

Vegetarisk gryta med smak av asien, använd överblivna grönsaker från salladsbuffén så blir det enkelt en svinnrätt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.