Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
En klassisk schnitzelrätt som du enkelt serverar som helt vegansk med Frankful Ch**se dip.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
20 st Anamma® Vegoschnitzel
2 g salt
Rostad potatis
1,8 kg potatis, tvättad
60 g matolja
3 g salt
120 g rödlök
2 g persilja, hackad
1 g svartpeppar
Fyllning
200 g Frankful® Ch**se dip
300 g Anamma® Vegoskinkfärs
Tillagning
Tillaga Vegoschnitzeln enligt anvisningarna på förpackningen.
Sprid ut ca 1,5 msk Ch**se dip/vegoschnitzel på hälften av de tillagade vegoschnitzlarna och lägg ordentligt med Vegoskinkfärs ovanpå.
Toppa med en tillagad Vegoschnitzel, så att fyllningen hamnar i mitten. Nu kan de varmhållas ca 10 minuter innan servering, men är godast nygjorda.
Blanda potatisen med matolja, salt och svartpeppar. Baka i ugn på 200°C tills potatisen är mjuk.
Skiva rödlöken i tunna ringar och blanda i den rostade potatisen tillsammans med den hackadepersiljan.
Servera med citronklyftor.
443162, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
406330, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Nybakad Vegoschnitzel med ljummen potatissallad och örtkräm
Servera som huvudrätt på menyn och sätt kött som ett alternativ för de gäster som hellre önskar det.
Vi rekommenderar
Recept
Rökig currygryta med jasminris
Vegetarisk gryta med smak av asien, använd överblivna grönsaker från salladsbuffén så blir det enkelt en svinnrätt.