Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Nybakad Vegoschnitzel med ljummen potatissallad och örtkräm
Recept skrivet av
Orkla FoodSolutions
Servera som huvudrätt på menyn och sätt kött som ett alternativ för de gäster som hellre önskar det.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
20 st Anamma® Vegoschnitzel
Ljummen potatissallad
1,8 kg potatis, tvättad
200 g rödlök
300 g spenat, hel frusen
150 g matolja
100 g rödvinsvinäger
10 g citronskal, finstrimlat
20 g persilja, hackad
5 g salt
2 g svartpeppar
Örtcréme
300 g majonnäs
150 g gräddfil
20 g gräslök, fint skuren
20 g persilja, hackad
20 g dill, fint skuren
2 g Tabasco
2 g salt
2 g svartpeppar
443162, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Tillaga Vegoschnitzel enligt anvisningarna på förpackningen.
Kvarta eller dela potatisen till lika stora bitar.
Koka eller ånga potatisen tills den är mjuk.
Tina spenat samt skiva rödlök tunt och blanda med övriga ingredienser.
Vänd ner den kokta varma potatisen och smaka av med salt vid behov.
Blanda ihop alla ingredienser till örtcrémen, låt stå tills det är dags att servera.
443162, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Cordon Bleu med rostad potatis
En klassisk schnitzelrätt som du enkelt serverar som helt vegansk med Frankful Ch**se dip.
Vi rekommenderar
Recept
Rökig currygryta med jasminris
Vegetarisk gryta med smak av asien, använd överblivna grönsaker från salladsbuffén så blir det enkelt en svinnrätt.