Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Blanda marinaderna och ställ serveringmarinaden i kylen.
Lägg rostbiffen i Grillmarinaden i minst 1 dygn.
Lägg köttet på ett bleck. Stick in en termometer i köttet. Stek tills innertemperaturen är 58 grader för rött kött, 60 grader för rosa och 70 grader för genomstekt.
Ta ut köttet och låt det svalna. Skiva i tunna skivor och lägg upp på fat.
Häll över serveringsmarinaden och garnera.
Servera rostbiffen på buffé eller med en god potatissallad.
För de matgäster som vågar prova något nytt, låt vattenmelon gå från dessertstjärna till att få huvudrollen i varmrätten genom att göra en BBQ Mignon-variant av den.
Lokala råvaror med distinkta smaker är sommarens melodi
Närodlade och lokala råvaror har länge legat högt på prioriteringslistan hos restauranger och storkök. I år peakar detta rejält då en av de starkaste mattrenderna är att med enkla medel låta det fina och unika med varje råvara glänsa, utan för mycket konkurrens. Här bjuder Bong på snabblagade recept med råvaran i fokus, så att du kan vara effektiv i köket i sommar.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.