Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Dubbelmarinerad rostbiff

Recept skrivet av
Bong
För de gäster som är sugna på kött är denna rätt rostbiff en riktig hit.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer på buffé
 
  • 1 kg rostbiff, parerad och uppbunden
  • Timjan
  • Rosmarin
 
Grillmarinad
  • 2 msk Bong Touch of Taste Brun Kalvfond
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk muscovadosocker
  • 1 msk grovmald svartpeppar
 
Marinad till servering
  • 1 dl rapsolja
  • 3 msk balsamvinäger
  • 2 msk Mrs Chengs japansk soja
  • 1 msk finhackad vitlök
  • Salt
  • Svartpeppar

Från receptet

Kalvfond brun 1L
347658, BONG, Belgien
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Blanda marinaderna och ställ serveringmarinaden i kylen.
  2. Lägg rostbiffen i Grillmarinaden i minst 1 dygn.
  3. Lägg köttet på ett bleck. Stick in en termometer i köttet. Stek tills innertemperaturen är 58 grader för rött kött, 60 grader för rosa och 70 grader för genomstekt.
  4. Ta ut köttet och låt det svalna. Skiva i tunna skivor och lägg upp på fat.
  5. Häll över serveringsmarinaden och garnera.
  6. Servera rostbiffen på buffé eller med en god potatissallad.

Från receptet

Kalvfond brun 1L
347658, BONG, Belgien
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept & inspiration

Recept

Huevos rancheros

Populär äggrätt från Mexico som passar utmärkt till lunch eller brunch i sommar.
Recept

Grillad melonfilé

För de matgäster som vågar prova något nytt, låt vattenmelon gå från dessertstjärna till att få huvudrollen i varmrätten genom att göra en BBQ Mignon-variant av den.
Inspiration

Lokala råvaror med distinkta smaker är sommarens melodi

Närodlade och lokala råvaror har länge legat högt på prioriteringslistan hos restauranger och storkök. I år peakar detta rejält då en av de starkaste mattrenderna är att med enkla medel låta det fina och unika med varje råvara glänsa, utan för mycket konkurrens. Här bjuder Bong på snabblagade recept med råvaran i fokus, så att du kan vara effektiv i köket i sommar.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.