Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Favoritwrap med Pulled Vego

Recept skrivet av
Orkla och Ida Lindgren, Lerums kommun
En av alla läckra rätter i 2023 års upplaga av Fast Fusion Climate Week. En rätt med mycket smak, färg och textur. Det ska vara krispigt, se fräscht ut och vara gott.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner

  • 800 g Anamma Pulled Vego
  • 80 g BBQ Sauce original
  • 100 g Morot 
  • 100 g Morot, gul
  • 100 g Paprika röd
  • 150 g Romansallat
Vitlökssås
  • 200 g Majonnäs 80%
  • 100 g Vatten
  • 10 g Vitlök, tärnade
  • 10 st Tortilla

Artiklar från receptet

Pulled Vego 3kg
548743, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Fri från Ägg
  • Fri från Mjölkprotein
  • Fri från Naturlig gluten
  • Vegan
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Blanda majonnäs, vatten och vitlök till önskad dressingkonsistens. (Späd med mer vatten om det behövs)
  2. Strimla orange och gul morot, gurka och röd paprika.
  3. Marinera Pulled Vego i lite olja och BBQ sauce ca 10 min innan de bakas av på bleck i ugnen på 175°C i ca 12-15 min.
  4. Tillsätt sedan resterande av BBQ saucen.
  5. Servera med en tortilla, lägg på ett salladsblad, strimlade grönsaker, Pulled Vego och ringla till sist över vitlökssås.
  6. Vik och rulla ihop wrapsen. Servera gärna med lite extra grönsaker vid sidan om.

Artiklar från receptet

Pulled Vego 3kg
548743, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Fri från Ägg
  • Fri från Mjölkprotein
  • Fri från Naturlig gluten
  • Vegan
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Skolkocken Ida Lindgren om tanken bakom wrapen

Video

Fler recept

Recept

Sticky Korean

En av alla läckra rätter i 2023 års upplaga av Fast Fusion Climate Week. Sticky Korean med Anamma Vegobitar som legat i en marinad. De flesta barn gillar asiatiskt mat med lite sött, syrligt och salt.
Recept

Sunny Soup med krispig topping

En av alla läckra rätter i 2023 års upplaga av Fast Fusion Climate Week. Soppan innehåller kokosgrädde, morot, potatis, röda linser, curry, gurkmeja, lök, vitlök och slutligen den vegetariska vegoskinkfärsen som är krispet på toppen. En rätt som både är enkel och självklart god.
Recept

Pulled chiligryta med rostad potatis

En av alla läckra rätter i 2023 års upplaga av Fast Fusion Climate Week. Pulled Chiligryta med ingredienser såsom Pulled Vego, paprika, chili och kanel som serveras med rostad potatis och picklad rödlök.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.