Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Fishcake med go chu jang majonnäs och krossad gurka
Recept skrivet av
Martin & Servera
Fiskkakor som med fördel görs på resterna efter att du putsat fisk. Spara putset över tid i frysen och samla på dig så har du en nästan gratis måltid.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
750 gram Laxfilé
750 gram Sejfilé
5 msk Röd curry
100 gram Ingefära
3 klyftor Vitlök
2 st Ägg
1 dl Majsstärkelse
0,5 dl Fisksås
5 dl Majonnäs
2 msk Go chu jang
3 st Gurkor
2 msk Sesamfrö
2 dl Risvinäger
1,5 dl Palmsocker
0,5 dl Fisksås
1 knippe Salladslök
Tillagning
Mixa ingefära, vitlök och citrongräs i en beredare
Tärna lax och sej och fortsätt mixa till en smet.
Ha i ägg, fisksås, röd curry och majsstärkelse
Skär gurka i 4 längder. Lägg i en påse och krossa lätt med en kavel eller liknande och skär till gurkan.
Hacka salladslök och blanda med gurkan, lite salt och låt marinarera ett tag.
Lägg gurkan i en sil och pressa lite lätt för att få bort vätska.
Koka en lag på risvinäger, palmsocker och fisksås. När svalnat blanda med krossad gurka, skivad salladslök och sesamfrö.
Blanda majonnäs och go chu jang.
Forma små fiskkakor av smeten och stek gyllene på varje sida.
Servera fiskkakorna med kokt jasmin- eller svart ris, krossad gurka och go chu jang majonnäs.
Artiklar från receptet
374627, RISBERG, Sydkorea
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
262168, Martin & Servera, Norge
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
118752, Martin & Servera, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
485086, FLOWER BRAND, Indonesien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
453207, Carandini, Italien
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
Hållbara Val
503276, Martin & Servera, Kina
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Koreansk friterad kyckling med jasminris
Frasig friterad kyckling täckt av en koreansk sötsur sås. Beroendeframkallande koreansk mat när den är som bäst!
Vi rekommenderar
Recept
Lax temaki
Sushistrut med lax i en strut av noriblad. Man kan med fördel servera flera olika toppings och låta gästen rulla sina egna temaki. Skall ätas direkt efter rullningen medans noribladen fortfarande är krispiga.
Vi rekommenderar
Recept
Tonfisksashimi med togarashi, grapefrukt- & mangosallad, regnbågsrom och friterat rispapper
Fräsh och god tonfiskrätt med balans i både smak och textur.
Vi rekommenderar
Recept
Fläskfärswok med wokgrönsaker och äggnudlar
Enkel och lätt vardagsrätt. Go chu garon ger en behaglig hetta och lägger sig lite domnande på läppen.