Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Enkel och lätt vardagsrätt. Go chu garon ger en behaglig hetta och lägger sig lite domnande på läppen.
Ingredienser
Portioner: 10
1,2 kg Fläskfärs
1 dl Japansk soja
3 msk Go-chu-garo chiliflakes
0,5 dl Palmsocker
0,5 dl Risvinäger
200 gr Färsk ingefära
100 gr Vitlök
1 kg Big Wok
1,5 kg Äggnudlar
Tillagning
Blanda soja, go chu garo, palmsocker och risvinäger i en skål.
Skala och hacka ingefära och vitlöken fint.
Bryn fläskfärsen och ha sedan i vitlök och ingefära och fortsätt fräsa i 3-4 minuter.
Häll i såsen och låt koka in nån minut.
Koka äggnudlarna enligt anvisning och häll av vattnet.
Woka big wokgrönsaker i en het panna i ett par minuter och ha sedan i äggnudlarna.
Lägg tillbaka fläskfärsen i pannan med nudlarna.
Beroende på hur stor wok- eller stekpanna du har kan du behöva göra de sista två stegen i flera omgångar.
Artiklar från receptet
577585, Martin & Servera, Belgien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
866533, Martin & Servera, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
243873, F&G M/S, Kina
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
321758, Risberg, Sydkorea
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
485086, FLOWER BRAND, Indonesien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
453207, Carandini, Italien
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
529594, Sakura, Brasilien
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
254078, F&G M/S, Spanien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
516401, Martin & Servera, Kina
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Fishcake med go chu jang majonnäs och krossad gurka
Fiskkakor som med fördel görs på resterna efter att du putsat fisk. Spara putset över tid i frysen och samla på dig så har du en nästan gratis måltid.
Vi rekommenderar
Recept
Koreansk friterad kyckling med jasminris
Frasig friterad kyckling täckt av en koreansk sötsur sås. Beroendeframkallande koreansk mat när den är som bäst!
Vi rekommenderar
Recept
Lax temaki
Sushistrut med lax i en strut av noriblad. Man kan med fördel servera flera olika toppings och låta gästen rulla sina egna temaki. Skall ätas direkt efter rullningen medans noribladen fortfarande är krispiga.
Vi rekommenderar
Recept
Tonfisksashimi med togarashi, grapefrukt- & mangosallad, regnbågsrom och friterat rispapper
Fräsh och god tonfiskrätt med balans i både smak och textur.