Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Blanda kombu med vatten och värm upp till 60° i 60 minuter
Tillsätt shitake, rostad vitlök, salt, ingefära och värm upp till 85° i 45 minuter.
Tillredning
Blanchera de gröna ärtorna i dashi.
Mixa sjökorallen till en pure.
Lägg sockertången i 1,2,3 lagen.
Koka musslorna i 80° ånga i 7 minuter
Lägg en sked sjökorallpuré i tallrikens botten och lägg en lite salt citron ovanpå. Tillsätt gröna ärtor och dashi. Grilla musslorna på hög värme med hö för att få den rökiga smaken och lägg till, Lägg lite dulcetång, chiliolja och grillad olja. Några blommor till exempel ostronblad.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.