Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Hamburgare högrev bringa med grillade potatisskivor och majs

Recept skrivet av
Atria
Burgarnas burgare - Tjock, saftig burgare på högrev, hickorybacon och cheddarost. Servera med grillade potatisskivor, coleslaw och majs för känslan av något extra!

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner
 
Hamburgare
  • 2 kg hamburgare högrev bringa, löspressad 200 g, Lithells
  • 500 g cole slaw, Gourmet service
  • 500 g hamburgerdressing, Gourmet service
  • 300 g hickoryrökt bacon, skivat & stekt, Lithells
  • 20 st skivor cheddarost
  • 10 st hamburgerbröd
 
Tillbehör
  • 2 kg potatis
  • 600 g majskolv
 

Från receptet

Hamburgare högrev bringa löspressad 200g
604165, Lithells, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Stek eller grilla de frysta hamburgarna tills ytan börjar ge ifrån sig vätska. Vänd då, och tillaga färdigt, till en kärntemperatur på 72°C. Lägg ost på burgaren och låt smälta.
  2. Stek eller värm hickorybacon.
  3. Grilla brödhalvorna hastigt på insidan.

Montering

  1. Fördela hamburgerdressing på underdelen av brödet. 
  2. Lägg på hamburgaren med ost. 
  3. Toppa med bacon, eventuellt mer hamburgerdressing och överdelen av brödet.
  4. Servera med grillade potatisskivor, grillad majskolv och coleslaw.

Från receptet

Hamburgare högrev bringa löspressad 200g
604165, Lithells, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Från receptet

Bacon Hickoryrökt stekt skivad 1,5/3kg
368746, Lithells, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Coleslaw 2,5kg
526152, Gourmet Service, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Annons
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Hamburgerdressing Gourmet 2,5kg
473017, Gourmet Service, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept

Recept

Förstekt hamburgare med guacamole och baconslaw

Klassisk förstekt hamburgare gör både servering och varmhållning blixtsnabb och smidig. Med lyxiga tillbehör som guacamole och baconslaw blir detta en riktig favorit för hungriga hamburgarälskare!
Recept

Hamburgare Rainbow 80/20

Burgaren som har extra allt – en vacker färgskala av grönsaker, baljväxter, sås, röra och smak med köttet som krydda i mitten. En burgarservering som ligger helt rätt i tiden.
Recept

Lithells klassiska dubbelburgare

Dubbla burgare med bland annat picklad gurka, karamelliserad lök, senap och rödkål i briochebröd. Kan det bli bättre?

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.