Produktlarm: GENNARO AURICCHIO SPA, COLOMBO, återkallar artikeln Gorgonzola Piccante 1,5,kg (artikelnummer 108976). Återkallas på grund av mikrobiologisk risk. Detta är en försiktighetsåtgärd då listeria påträffats av leverantören.
Produktlarm: Kronägg AB, Kronägg Frigående, återkallar 5 st artiklar Ägg från frigående höns (artikelnummer 104875, 428235, 435602, 448613, 101002). Återkallas av producent på grund av upptäckt salmonella i stallmiljön. Inga ägg har bekräftats med smitta.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Häll av spadet från ansjovisen och spara hälften. Skala och skär potatisen i tunna stavar. Skiva löken och fräs den i en stekpanna med 2 msk smör tills den blir mjuk.
Varva potatis, lök, 3 dl Västerbottensost och ansjovis i en smord ugnssäker form. Första och sista lagret ska vara potatis.
Blanda ansjovisspad, mjölk och vitpeppar. Häll över potatisen. Strö över ströbröd, 1 dl Västerbottensost och klicka över resten av smöret.
Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 1 timme. Späd med grädden efter 30 min. Strö över persilja vid servering.
Löjrom och Västerbottensost gifter sig underbart på pizza! En fantastiskt god kombination som fungerar lika bra som huvudrätt eller tilltugg till bubblet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.