Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Paneng i thaistil med liten grönländsk hälleflundra i kokosmjölk och stekt ris
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1,2 kg liten grönländsk hälleflundra filé/ryggfilé
1 kg basmatiris
2 l kokosmjölk
4 msk panengcurry
4 msk socker
4 msk fisksås
6 kycklingbuljongtärningar
2 broccoli
1 knippe basilika (kan utelämnas)
200 g osaltade jordnötter (kan utelämnas)
vegetabilisk olja
till stekning
salt och peppar
Tillagning
Rosta de osaltade jordnötterna i ugnen tills de får en gyllene färg, ca 12 minuter i 180 °C. Låt dem svalna och hacka dem sedan grovt.
Stek curryn i en gryta i lite olja i ca 3 minuter.
Tillsätt kokosmjölk, socker, fisksås och buljongtärningar och låt blandningen sjuda i 30 minuter.
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen och rosta det i en stekpanna i lite olja. Håll riset varmt i ugnen.
Skär broccolin i buketter och den tinade fisken i lagom stora munsbitar.
Lägg fisk och broccoli i kastrullen och låt det sjuda i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Strö över jordnötter och grovhackad basilika och servera genast med det stekta riset.
Från receptet
636571, ROYAL GREENLAND, Polen
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
639419, ROYAL GREENLAND, Grönland
{{jmfprisString}}/kilogram (kg)
{{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
215038, ROYAL GREENLAND, Grönland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg