Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Frukt och grönt för restauranger och storkök

Sortiment

Aktuellt och i säsong - frukt och grönt

Här informerar och tipsar vi om vad som är aktuellt från jord och skog just nu.
Kunskap

Säsongskalender för frukt och grönt

Vet du när kronärtskocka från Frankrike är i säsong? Eller vit sparris, polkabeta och ramslök? Vi har samlat allt du behöver veta om när på året som du kan få det allra bästa från naturen till din meny och från vilken del av världen produkterna kommer ifrån.
Jämn kvalitet på varor, en öppenhet för nya trender och tillgång som följer dina behov. Det ger ett bra erbjudande på frukt och grönt för restauranger och storkök.

Dagens grönsaksrätter och sallader är moderna, fräscha, färgstarka och smaksatta med influenser från världens alla kulturer. Frukt och grönsaker är i dag inte bara något vi har som tillbehör utan dessa underbara råvaror får ofta vara huvudnumret på tallriken.

 

Samarbete med odlare över hela världen

Vårt stora sortiment av frukt och grönsaker och vår specialistkunskap gör att vi har möjligheten att möta dina unika behov. Tillsammans med dig, dina synpunkter och önskemål utvecklar vi ett utbud som växer hela tiden. Vi letar ständigt efter nya samarbeten med odlare och leverantörer i Sverige och övriga världen.

Kvalitetskontroller som skapar trygghet

Du kan vara säker på att sortimentet av frukt och grönsaker granskas innan vi skickar varorna till dig. Alla varor går igenom tre kvalitetskontroller innan de skickas till dig som kund.

Den första kontrollen görs när de levereras in till Martin & Serveras lager. Medarbetarna i vår varumottagning är utbildade av Jordbruksverket och har många års erfarenhet. De tittar på doft, smak och utseende för att bedöma fräschören hos de produkter som kommer in till oss. Om leveransen inte håller rätt kvalitet tar vi inte emot leveransen.

Det innevarande lagret kvalitetskontrolleras löpande. Den tredje och sista kontrollen sker när varan plockas till din leverans.

Kontakta oss gärna – Vi kan frukt och grönt

Hos oss hittar du den frukt och de grönsaker som du behöver, alla dagar i veckan, året om. Vi har också ett stort utbud av bär och potatis. Du som kund får frukt och grönsaker som odlas, skördas, packas och transporteras till dig med allra största omsorg.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader