Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Från premiumbiffar till en riktigt god hamburgare, vi kan kött!

Kunskap

Fakta om kött

Vi på Martin & Servera väljer ut och handlar direkt med både svenska och internationella leverantörer av kött för att kunna erbjuda en stor bredd och en variation på olika kvaliteter.
Hållbarhet

Ursprung Sverige

Efterfrågan på svenskproducerade livsmedel ökar ständigt, både från våra kunder såväl som deras gäster. För att underlätta för er att hitta produkter med svenskt ursprung, så använder vi ursprungsmärkningen Från Sverige.
Regionalt

Närke Kött: Med omsorg om djuren

Företaget Närke Kött växer med nytt teknik- och klimatsmart slakteri. Fokus ligger på största möjliga hänsyn till djuren. Det gäller även de korta transporterna – man hämtar inte djur från gårdar som ligger mer än 20 mil bort.
Kunskap

Temperaturguide för stekning av kött, fisk och fågel

För olika typer av kött, fisk och fågel gäller olika innertemperaturer. Unilever Food Solutions har tagit fram en temperaturguide som underlättar vid varje tillfälle, både vid grillning och stekning.
I vårt sortiment hittar du alltid ett stort urval av produkter inom kött och chark. Det kan handla om en premiumbiff av högsta kvalitet eller en riktigt bra högrev till hamburgaren.

Oavsett om du driver finkrog, lunchrestaurang, cateringföretag eller arbetar på skolrestaurang, så har vi något för dig. I vårt breda sortiment av kött och chark hittar du nötkött, fläskkött, lammkött, vilt, chark, innanmat, sous-vide och färs, både från Sverige och internationella leverantörer.

Svenskt kött

Eftersom det är många som efterfrågar svenska produkter har vi den blågula "Kött från Sverige"-märkningen på produkter med 100 % svenskt kött. Det är ett led i vårt arbete för att stödja svensk livsmedelsproduktion i syfte att öka tillgängligheten av regionala och småskaliga produkter.

Inga mellanhänder

Vi importerar kött- och charkuterier som vi köper direkt från de bästa köttproducenterna runt om i världen, utan mellanhänder. Vi vet vilka vi samarbetar med, att de tar väl hand om sina djur och minst uppfyller EU:s djurskydds- och miljökrav. I sortimentet finns också utländska leverantörer av kött och chark som i sin verksamhet arbetar i enlighet med de svenska miljö- och djurskyddskraven.

Du kan lita på oss

Matsäkerhet och kvalitet är en självklar del av vår verksamhet. Du som kund ska kunna lita på att du får de livsmedel som du beställer. Därför arbetar vi aktivt med att utveckla rutiner och regelverk som rör kvalitetssäkerhet, matsäkerhet, uppföljning och kontroll.

Hållbarhet

Matsäkerhet

Vi vill att du som kund ska kunna lita på att det du beställer är det du får – rätt varor av rätt kvalitet. Kvalitet och matsäkerhet är centrala frågor för oss och att kvalitetssäkra sortiment och leverantörer är en del av vårt dagliga jobb. Väl inarbetade rutiner, kontroller och uppföljningar genom hela varuflödet gör att du kan vara trygg med de livsmedel du köper från oss.

Kontakta oss gärna – Vi kan kött

Hos oss jobbar duktiga färskvaruspecialister som kan ge dig råd och kunskap om vilka kött- och charkprodukter som passar just din verksamhet. Kontakta gärna din säljare eller ditt närmaste säljkontor så berättar vi mer.

Gå en utbildning hos GastroMerit

GastroMerit

Styckningskurs: lär dig stycka ett helt djur

Grundläggande anatomisk styckningskurs för dig som vill lära dig att stycka ett helt djur och ta vara på alla styckningsdetaljer. Dagen blandas med teori och praktik. Vi inleder dagen med en styckningsdemonstration av ett djur.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.