Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen

Logga in innan du trycker på boka för att betala med faktura.

Kursinformation

Något gick fel när kurserna hämtades.
Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.

För många är restaurangjobbet ett första steg in på arbetsmarknaden. Ett jobb fyllt med nya intryck, utmaningar och förväntade resultat. Hur ska jag bemöta gästerna? Vad är viktigt i samarbetet med mina kollegor? Hur kan jag bli en framgångsrik kollega och lagmedlem?  

Under denna halvdag fokuserar vi på inspiration och träning att komma snabbare in i restaurangbranschen och att höja kunskapen om gästbemötande och samarbete. Hur du skapar en glädjefylld och framgångsrik arbetsdag tillsammans med andra nya branschkollegor!

Under kursen går vi igenom:

  • Bemötande
  • Rutiner
  • Samarbete
  • Eget ansvar 
  • Ditt eget varumärke

Kursledare: Björn Salomonsson

Björn Salomonsson är säljcoach som motiverar säljorganisationer till framgång. Björn driver Fårö Strandcafé på Fårö, samt är engagerad i besöksnäringen i Åre. Han föreläser ofta om försäljning genom ökad självkänsla och förståelse och vikten av bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal.

Se fler utbildningar

GastroMerit

Skapa merförsäljning

Bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal hjälper dig till ökad lönsamhet i din verksamhet.
GastroMerit

Streamad utbildning - Köksekonomi

En stremad utbildning för dig som vill veta hur du ökar lönsamheten för din meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet. Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.

GastroMerit

Vinkunskap – tvådagars intensivkurs

Under två dagar får du lära dig massor om vin. Vinmaking, vinodling, vinlingo och terroir är utgångspunkten för den här grundkursen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.