Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Stek korven till en innertemperatur på 80 grader och rosta det klippta french hot dog brödet på insidan i torr panna.
Börja med att lägga på rejält med asiatisk coleslaw och picklad rödlök i botten.
På med korven och toppa med finhackad vårlök.
Toppa med fint spritsad Hoisin BBQ och en rejäl nypa kimchirostade sesamfrön.
Hoisin Barbecue sås
Blanda Sweet baby ray-sås med hoisinsås.
Asiatisk Coleslaw
Skiva spetskålen tunt, hacka koriander och blanda med majonnäsen samt hälften av hoisin BBQ-såsen.
Smaka av med salt och peppar.
Picklad Rödlök
Koka upp 1,5 dl vatten med socker och ättika. Låt svalna något.
Skiva rödlöken tunt och lägg ner i vätskan.
Den picklade rödlöken ska helst stå och dra en stund och kan med fördel förberedas dagen innan.
Tips!
Rosta bröden på insidan under tryck. Vid lugn service, gör det a la minute. Vid förväntat högtryck, förrosta kort för att sedan värma vid servering. Tips - använd en stekbordskyffel att pressa med.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.