Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Sätt ugnen på 160 grader. Lägg ut hälften av baconen på plåtar och stek krispiga i ugnen.
Skär ner resten av baconen och fräs på tillsammans med lök, när det fått ordentligt med färg. Tillsätt vitlök, ingefära och kål och fräs ytterligare i några minuter.
Tillsätt buljong och limeblad. Koka upp och låt gärna sjuda ca 20 min. Smaka av med soja, vinäger och chili.
Koka ägg i ca 8 min - gulan ska vara krämig men inte rinnande. Koka äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Hyvla broccolin tunt på mandolin. Skiva salladslöken och skölj spenaten.
Lägg nudlar och grönsaker i skålar, fyll på med het buljong och toppa med krispigt bacon, ägg, salladslök, spenat, sesamfrön och lite chiliolja för extra hetta.
Vill du erbjuda rätter som utstrålar både tradition och nytänkande? Prova gärna recepten som Scan tagit fram på fyra vardagsrätter baserade på klassiska basprodukter. Med Scans köttbullar, falukorv, bacon och köttfärs lagar du enkla och prisvärda rätter, klassiker som håller i längden.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.