Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Sejpanetter med stekt portobellosvamp och rosenkål

Recept skrivet av
Royal Greenland
En enkel och smakfull komposition - sejpanetter med stekt portobellosvamp, rosenkål och yoghurt.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner

  • 20 st glutenfria sprödbakade sejpanetter
  • 800 g rosenkål
  • 800 g portobellosvamp (annan svamp kan också användas)
  • 2 dl pumpafrön
  • 2 st citroner
  • 5 dl yoghurt
  • 1 knippa oregano
  • 5 klyftor svart vitlök (vanlig vitlök kan också användas)
  • vegetabilisk olja
  • salt och peppar

Från receptet

Hållbara Val
Sejpanett MSC glutenfri 55g/2,5kg
605873, ROYAL GREENLAND, Polen
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • MSC, Marine Stewardship Council
  • Nyckelhålet
  • Fri från Gluten
  • Fri från Ägg
  • Fri från Mjölk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Blanda yoghurten med hackad oregano och smaka av med salt och peppar.
  2. Rosta pumpafrön i lite olja i en panna och salta lätt. Låt dem svalna på fettabsorberande papper.
  3. Halvera rosenkålen och blanda med olja, salt och peppar. Ugnsbaka i cirka 10–12 minuter vid 200°C.
  4. Skär svampen i skivor och stek i het panna. Smaka av med rivet citronskal, citronsaft, salt och peppar.
  5. Tillaga sejpanetterna i ugnen direkt från frysen i 12 minuter vid 240°C.
  6. Lägg upp rosenkål och stekt svamp med yoghurt och sejpanetter. Strö över finhackad/riven svart vitlök och pumpafrön.

Från receptet

Hållbara Val
Sejpanett MSC glutenfri 55g/2,5kg
605873, ROYAL GREENLAND, Polen
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • MSC, Marine Stewardship Council
  • Nyckelhålet
  • Fri från Gluten
  • Fri från Ägg
  • Fri från Mjölk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept från Royal Greenland

Recept

Räksallad med gurka och rödlök

En frisk räksallad med gurka och fint hackad rödlök, dränkt i en läcker dressing av citronsaft, majonnäs, yoghurt och dill. Serveras med sallad och rostat bröd!
Recept

Fisksoppa med spetskål, ärtor, kokos och gul curry

En smakrik fisksoppa med curry, kokosmjölk, ärtor och spetskål – enkelt, snabbt och läckert!
Recept

Ugnsbakad Alaska Pollock med rotfrukter i röd curry och kokos

Ugnsbakad Alaska Pollock med rotfrukter i röd curry och kokos. En snabb och läcker middagskreation.
Inspiration

Fisk och skaldjur på menyn

Royal Greenland erbjuder fisk och skaldjur av högsta kvalitet för alla kök. Produkter som gör det enkelt att servera välsmakande fisk och skaldjur. Royal Greenland har hållbarhet i fokus, inklusive fångstmetoder och användning av hela råvaror.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.