Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Ugnsbakad Alaska Pollock med rotfrukter i röd curry och kokos

Recept skrivet av
Royal Greenland
Ugnsbakad Alaska Pollock med rotfrukter i röd curry och kokos. En snabb och läcker middagskreation.

Ingredienser

Lagom åt: 10 portioner

  • 1500 g Alaska Pollockfilé utan skinn, upptinad
  • 1 kg palsternacka
  • 1 kg små potatisar
  • 2 finhackade lökar
  • 1 msk panangcurry
  • 1 l kokosmjölk
  • 1 msk hönsbuljongpasta
  • 500 g halvtorkade tomater
  • 20 timjanstjälkar
  • Vegetabilisk olja
  • Salt och vitpeppar

Från receptet

Hållbara Val
Alaska Pollock ryggfilé MSC 60-80g/5kg
334680, ROYAL GREENLAND, Kina
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • MSC, Marine Stewardship Council
  • Nyckelhålet
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Skär palsternacka, potatis och lök i mindre bitar och blanda med olja. Krydda med salt och vitpeppar tillaga i ugnen i 20 minuter i 180 °C.
  2. Stek curryn i olja i 2–3 min. Tillsätt kokosmjölk, buljong, tomater och timjan. Låt sjuda i 10 minuter och smaka av med salt och vitpeppar.
  3. Häll i de varma grönsakerna i en 1/2 aluminiumform och häll såsen över.
  4. Skär fisken i mindre bitar och lägg dem sedan i formen. Tillaga fisken i ugnen i 10 minuter i 180 °C. Servera genast.

Från receptet

Hållbara Val
Alaska Pollock ryggfilé MSC 60-80g/5kg
334680, ROYAL GREENLAND, Kina
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • MSC, Marine Stewardship Council
  • Nyckelhålet
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Fler recept från Royal Greenland

Recept

Räksallad med gurka och rödlök

En frisk räksallad med gurka och fint hackad rödlök, dränkt i en läcker dressing av citronsaft, majonnäs, yoghurt och dill. Serveras med sallad och rostat bröd!
Recept

Fisksoppa med spetskål, ärtor, kokos och gul curry

En smakrik fisksoppa med curry, kokosmjölk, ärtor och spetskål – enkelt, snabbt och läckert!
Recept

Sejpanetter med stekt portobellosvamp och rosenkål

En enkel och smakfull komposition - sejpanetter med stekt portobellosvamp, rosenkål och yoghurt.
Inspiration

Fisk och skaldjur på menyn

Royal Greenland erbjuder fisk och skaldjur av högsta kvalitet för alla kök. Produkter som gör det enkelt att servera välsmakande fisk och skaldjur. Royal Greenland har hållbarhet i fokus, inklusive fångstmetoder och användning av hela råvaror.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.