Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Smakrik sallad med fikon och blodapelsin

Ingredienser

  • 100 g ädelost
  • 100 g röd salladskål
  • 100 g grönkål
  • 5st  torkade fikon
  • 1 st  granatäpple
  • 1 st blodapelsin
  • Olivolja
  • Flingsalt
Inspiration

Julbordet på Fanny Udde

För andra året i rad dukas julbordet upp på det stora marmorbordet i sekelskiftesmatsalen på restaurang Fanny Udde. Många olika sorters sill och de vintriga salladerna är Karin Sundqvist, grundare och ägare, extra förtjust i.

Tillagning

  1. Skölj och dela salladskålen och grönkålen i mindre bitar, massera med en god olivolja. 
  2. Skala blodapelsin och skär i halvmånar, dela fikon och rensa granatäpple. 
  3. Blanda frukt och grönsaker i en vacker skål med olivolja och flingsalt, smula över ädelost och vänd om en gång till.

Inspiration

Julbordet på Fanny Udde

För andra året i rad dukas julbordet upp på det stora marmorbordet i sekelskiftesmatsalen på restaurang Fanny Udde. Många olika sorters sill och de vintriga salladerna är Karin Sundqvist, grundare och ägare, extra förtjust i.

Fler recept

Recept

Brysselkålsallad med dijondressing

Julbordsklassikern brysselkål i ny tappning
Recept

Pumpasallad med granatäpple

Friska smaker och vackra färger på julbordet
Recept

Sillsallad

Härlig sillsallad med äpple och kapris.
Recept

Kanelkyss och gravad lax

Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära, men det räcker med en gång till första advent, enligt Karin Sundqvist. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
 
Recept

Fudge brownie med polka

Avsluta julbordet med en söt brownie med polkaganache
Recept

Lingonpannacotta

En frisk och len dessert med uppskattade smaker från Fanny Udde. Perfekt att förbereda och ställa i kylen. Enkel att servera i kopp eller glas.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.