Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
För andra året i rad dukas julbordet upp på det stora marmorbordet i sekelskiftesmatsalen på restaurang Fanny Udde. Många olika sorters sill och de vintriga salladerna är Karin Sundqvist, grundare och ägare, extra förtjust i.
Skala och skär pumpan i lagom bitar, lägg på en plåt och ringla olivolja. Ugnsbaka på 200° tills den blivit mjuk, ca 15 min.
Skär svartkål och grönkål i bitar.
Kärna ur granatäpplet och spara saften och kärnorna.
Blanda en vinegrett på limejuice, olivolja och granatäppelsaften, smaka av med salt och marinera kålen i dressingen.
Ta ut pumpan och låt svalna.
Lägg upp den marinerade kålen, pumpa och granatäppelkärnor på ett vackert fat, strö över lite flingsalt.
Vi rekommenderar
Inspiration
Julbordet på Fanny Udde
För andra året i rad dukas julbordet upp på det stora marmorbordet i sekelskiftesmatsalen på restaurang Fanny Udde. Många olika sorters sill och de vintriga salladerna är Karin Sundqvist, grundare och ägare, extra förtjust i.
Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära, men det räcker med en gång till första advent, enligt Karin Sundqvist. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.