Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Värdskap, service och gästkommunikation

Kursinformation

Längd: En heldag
kl 9-16
Pris: 3100 kr exkl moms

Boka

 Stockholm   7/2   2023
Att arbeta med värdskap och service på hotell och restaurang, kan vara det roligaste som finns! Den här kursen vänder sig till dig som arbetar med service inom hotell och restaurang.
Inspirationsdagen är till för dig som vill hitta passion i teamet, gemensam vision för verksamheten och en service som gör att gästerna kommer tillbaka om och om igen. Nöjda gäster kommer tillbaka. Som medarbetare är du avgörande för att restaurangen eller hotellet du jobbar på ska lyckas. Gästen känner av om sammanhållningen i teamet är bra, det smittar av sig till gästerna som får en bra upplevelse vilket leder till merförsäljning. I den här kursen fokuserar vi på att sätta gästen i fokus, skapa kundnöjdhet och få kunderna att vilja komma tillbaka.

Kursens innehåll

  • Bli en stjärna på merförsäljning, hur rekommenderar du dryck till mat
  • Det bästa värdskapet
  • Var påläst om meny, dryckeslista och stället du jobbar på
  • Vikten av att vara en lagspelare. Respekt och sammanhållning
  • Yrkesstolthet och passion att brinna för det du gör
  • Kunskap leder till säkerhet som leder till arbetsglädje och det smittar av sig i teamet, hur du kan bidra som medarbetare
  • Ge det lilla extra, personlig och vänlig service från hjärtat
  • Hur skapar vi ambassadörer och återkommande gäster
  • Släpp aldrig en missnöjd gäst från din restaurang
  • Varför kommer inte vissa gäster tillbaka

Kursledare 

Anna Benediktsson är restaurangchef och sommelier för Sandhamns Seglarhotell. Anna har arbetat i ledande positioner inom restaurang och hotell i Stockholm ca 30 års tid. Hon har skapat sig en stor bredd då hon både har jobbat på kvarterskrog, finkrog, festvåning, stora hotellkedjor, kursgårdar, anrik herrklubb och säsongskrog. Anna brinner för att leverera gästen den bästa upplevelsen. Hon gillar att jobba i service och är en duktig sommelier . Med många års erfarenhet som restaurangchef brinner Anna för att få ihop ett team som trivs ihop och levererar upplevelser utöver gästernas förväntan.

Se fler utbildningar

GastroMerit

Streamad utbildning - Ny som chef

Bra ledarskap är en förutsättning för att lyckas på kort och lång sikt, speciellt i hotell- och restaurangbranschen, där du konkurrerar om både gäster och personal. Här får du som är ny som chef de grundläggande ledarskapsverktyg som krävs för att du ska kunna leda en grupp effektivt, till exempel delegera och följa upp uppgifter, motivera och ge konstruktiv feedback. 
GastroMerit

Diplomerad kökschef

GastroMerits kökschefsutbildning är en diplomerad vidareutbildning, som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation och service.
GastroMerit

Planera event och catering: från idé till nöjd kund

Vill du lära dig att professionellt strukturera och genomföra varje steg av ett event – från kundmöte till fakturering? Då är den här kursen perfekt för dig.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.