Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Regionala produkter från Svealand

Mitt i Sverige ligger Svealand, Sveriges absolut mest tätbefolkade område. Här på slätterna finns gårdar och producenter som skapar innovativa och kulturhistoriskt intressanta produkter och råvaror. Här presenterar vi några av alla som vi jobbar med. Producenterna som vi har samlat här kommer från Dalarna, Närke, Södermanland, Uppland, Värmland och Västmanland.
Regionalt

Regionalt Svealand

Producenterna i Svealand, Sveriges mittersta del, kommer från Dalarna, Närke, Södermanland, Uppland, Värmland och Västmanland.
Regionalt

Julita Rapsolja

På Julita gård i Sörmland tillverkas Julita rapsolja, en äkta kallpressad olja som hantverksmässigt tappas på flaska. Oljan har kallats "den svenska motsvarigheten till exklusiv olivolja" och smaken har beskrivits som en "Nya Zeeländsk Sauvignon Blanc".
Regionalt

Dala Ägg

I Martin & Serveras sortiment hittar du ägg från Dala Ägg AB, ett familjeägt företag som har producerat och levererat kvalitetsägg i över 60 år. Äggen produceras i Dala-Husby och packas i grannbyn.
Regionalt

Väddö Gårdsmejeri

Väddö Gårdsmejeri, beläget vid Hammarby på Väddö, är en traditionell bondgård med egen produktion av modernt mathantverk. Från dem kan du bland annat köpa ekologisk hamburgarost.
Regionalt

Högtorp gård

På Högtorp gård i Mellösa görs produkter av vilda råvaror, handplockade från svensk skog och ängsmark intill gården. Kemisten Lena Engelmark Embertsén står bakom granoljan Spruce, gjord på gran- och enskott från den ekologiska skogen.
Kunskap

Warbro Kvarn

Warbro Kvarn - det sörmländska företaget som odlar och förädlar ekologisk spannmål. Råvaran hanteras med varsamhet i hela kedjan från jord till bord, från utsäde till mjöl och malt. Warbro Kvarn startade för snart 20 år sedan som ett familjeföretag och ägs idag av grundarfamiljen, Sörmlandsfonden och ett antal sörmländska företagare..
Kunskap

Korvhantverk Stockholm

I Sollentuna ligger Korvhantverk Stockholm, som startades 2011 av kocken och charkuteristen Jon Randow. Här hittar du charkuterier i mästarklass - hantverksmässigt tillverkade, med fantastiska smaker och högt köttinnehåll. Dessutom används naturlig mjölksyrning i alla färska korvar istället för nitrit för att uppnå god hållbarhet.
Regionalt

Jürss Mejeri

Exklusiva ostar gjorda på ekologisk mjölk.
Regionalt

Orto Novo

Per-Ove Kårfors äger och driver tillsammans med sin familj Orto Novo, ett företag som odlar örter och sallat i idylliska och lantliga Nyckelby på Ekerö, väster om Stockholm.
Regionalt

Löfsta Herrgårdsmejeri

Löfsta Herrgårdsmejeri är ett gårdsmejeri med anor och historia, beläget i Frösunda socken, norr om Stockholm. Ostarna härifrån håller mycket hög klass och har vunnit guld i World Cheese Awards.
Regionalt

Närke Kött: Med omsorg om djuren

Företaget Närke Kött växer med nytt teknik- och klimatsmart slakteri. Fokus ligger på största möjliga hänsyn till djuren. Det gäller även de korta transporterna – man hämtar inte djur från gårdar som ligger mer än 20 mil bort.
Regionalt

Hemgården

På Hemgården i Norra Råda, med Klarälven som närmaste granne, tillverkas charkuterier av förstklassiga svenska köttråvaror: gris, nöt, får, lamm och viltkött.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.