Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

GastroMerit

Spännande svenska drycker

Välkommen till dryckeslandet Sverige! Under en heldag får du följa med dryckesexperten Nadja Karlsson och prova svenska spännande drycker. Ovärderlig kunskap för dig som vill ha koll på det senaste inom dryckesvärlden och dessutom lära dig mer om vår svenska dryckeshistoria.
GastroMerit

Köksekonomi

Vill ni veta hur ni ökar lönsamheten för er meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
GastroMerit

Amarone, appassimento, rippasso och prosecco

Venteto - ett av Italiens mest intressanta vinområden. Härifrån kommer många av våra mest omtyckta drycker. Missa inte den här heldagen där vi djupdyker i Veneto.
GastroMerit

Därför ska du gå vår hållbarhetskurs

Vi har träffat Sébastien Boudet, omtyckt bagare och hållbarhetsexpert. I mars är det dags för kursen Hållbarhet i fokus, där tunga ämnen som matsystem, målen för Sverige 2023 och att bygga en medveten inköpsstrategi kommer att behandlas. Hör honom berätta mer om varför kursen är viktig för alla i branschen.
GastroMerit

Streamad utbildning - Allergier och intoleranser

Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök.
GastroMerit

Mat och dryck i kombination

Välkommen till en givande introduktions- och inspirationsdag i hur man kombinerar mat och dryck. Ovärderlig kunskap att ha om du jobbar med mat och dryck.
GastroMerit

Nya kurser: Hållbarhet och matsvinn

Matsvinn och hållbarhet är vår tids kanske viktigaste frågor. Därför har vi tagit fram två kurser så att du och din verksamhet kan ligga i framkant.
En hållbar verksamhet bygger även resiliens, vilket gör den långsiktigt lönsam.
GastroMerit

Inspirationsresa till Piemonte 2023

Upptäck Piemonte tillsammans med GastroMerit! En mat- och dryckesresa som vänder sig till dig som är nyfiken på vad regionen i nordvästra i Italien har att bjuda på inom gastronomi. Inspireras och utvecklas i din yrkesroll.
GastroMerit

Matsvinn: en workshop för ett hållbart köksarbete i praktiken

Matsvinn är en av de viktigaste frågorna att tackla både nu och i framtiden. Boka in en heldag med Generation Waste och ta dina kunskaper till nya höjder.
GastroMerit

Hållbarhet i fokus - med Sébastien Boudet

När hållbarhet är på toppen av agendan ska du se till att konkretisera och utvidga verksamhetens idéer med hjälp av Sébastien Boudet.
GastroMerit

Streamad utbildning - En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen

Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.
GastroMerit

Skräddarsydd hållbarhetsutbildning med Sébastien Boudet

”Kunskapslyft för en grön matkultur” är en skräddarsydd utbildning i tre delar för restaurangchefer och köksmästare på Coors alla enheter. GastroMerit fick förtroendet att leverera utbildningen och den första delen om hållbar matproduktion och matkonsumtion leddes av Sebastien Boudet. Det blev en succé! Möt Ann-Charlott Sjökvist, förändringsledare inom hållbarhet på Food and Beverage Sverige, Coor.
GastroMerit

Planera event och catering: från idé till nöjd kund

Vill du lära dig att professionellt strukturera och genomföra varje steg av ett event – från kundmöte till fakturering? Då är den här kursen perfekt för dig.
GastroMerit

Värdskap, service och gästkommunikation

Att arbeta med värdskap och service på hotell och restaurang, kan vara det roligaste som finns! Den här kursen vänder sig till dig som arbetar med service inom hotell och restaurang.
GastroMerit

Webbutbildning - Grundutbildning i service och bemötande

Vill du öka kundnöjdheten och bli bättre på att möta dina kunders förväntningar? Kursen vänder sig till dig som arbetar inom café och restaurang och vill höja nivån på verksamhetens service och bemötande.
GastroMerit

En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen

Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.
GastroMerit

Webbutbildning - Sund arbetsplats

Få kunskap om hur du skapar en sund arbetsplats där dina medarbetare trivs. Kursen riktar sig till dig som har en ledande befattning inom din verksamhet.
GastroMerit

Streamad utbildning - Köksekonomi

En stremad utbildning för dig som vill veta hur du ökar lönsamheten för din meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet. Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.

GastroMerit

Streamad utbildning - Ekonomi för icke-ekonomer

En streamad ekonomikurs för dig som inte är ekonom men som behöver större kunskap inom ekonomi. Kursen är skräddarsydd för dig inom hotell- och restaurangbranschen.
GastroMerit

Skapa merförsäljning

Bra ledarskap, varmt värdskap och inspirerad personal hjälper dig till ökad lönsamhet i din verksamhet.
GastroMerit

Streamad utbildning - Fortsättning i Excel

Lär dig att effektivisera ditt arbete med en fördjupad förståelse för Microsoft Excel.
GastroMerit

Webbutbildning - Svåra samtal

Som ledare finns det saker och situationer som inte känns så roligt eller inspirerande men som ändå måste göras. Svåra samtal är en sådan sak som många ledare oroar sig för. Den här utbildningen ger dig insikt och verktyg att hantera chefens lite svårare samtal.
GastroMerit

Webbutbildning - Feedback och feedbackkultur

Aktiv feedback gör att både människor och organisationer utvecklas och därigenom blir både arbetsklimat och resultat bättre. ”Feedback och feedbackkultur” är en utbildning där du lär dig teknik och synsätt när det kommer till konstruktiv feedback och du får tips kring hur du kan agera i olika situationer.
GastroMerit

Webbutbildning - ekologiska livsmedel för offentlig sektor

Erbjud måltidspersonal i skolor, förskolor och äldreomsorg att lära sig mer om varför ekologisk produktion och konsumtion är viktig, både för hälsan och vår planet.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.