Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Välkommen till dryckeslandet Sverige! Under en heldag får du följa med dryckesexperten Nadja Karlsson och prova svenska spännande drycker. Ovärderlig kunskap för dig som vill ha koll på det senaste inom dryckesvärlden och dessutom lära dig mer om vår svenska dryckeshistoria.
Vill ni veta hur ni ökar lönsamheten för er meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
Venteto - ett av Italiens mest intressanta vinområden. Härifrån kommer många av våra mest omtyckta drycker. Missa inte den här heldagen där vi djupdyker i Veneto.
Vi har träffat Sébastien Boudet, omtyckt bagare och hållbarhetsexpert. I mars är det dags för kursen Hållbarhet i fokus, där tunga ämnen som matsystem, målen för Sverige 2023 och att bygga en medveten inköpsstrategi kommer att behandlas. Hör honom berätta mer om varför kursen är viktig för alla i branschen.
Med ökad kunskap om matallergi och intoleranser mot olika födoämnen kan du enklare erbjuda alternativ till gäster som har någon form av matöverkänslighet. Det ger en trygghet och självförtroende för personalen i restaurang och kök.
Välkommen till en givande introduktions- och inspirationsdag i hur man kombinerar mat och dryck. Ovärderlig kunskap att ha om du jobbar med mat och dryck.
Matsvinn och hållbarhet är vår tids kanske viktigaste frågor. Därför har vi tagit fram två kurser så att du och din verksamhet kan ligga i framkant. En hållbar verksamhet bygger även resiliens, vilket gör den långsiktigt lönsam.
Upptäck Piemonte tillsammans med GastroMerit! En mat- och dryckesresa som vänder sig till dig som är nyfiken på vad regionen i nordvästra i Italien har att bjuda på inom gastronomi. Inspireras och utvecklas i din yrkesroll.
Matsvinn: en workshop för ett hållbart köksarbete i praktiken
Matsvinn är en av de viktigaste frågorna att tackla både nu och i framtiden. Boka in en heldag med Generation Waste och ta dina kunskaper till nya höjder.
Streamad utbildning - En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen
Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.
Skräddarsydd hållbarhetsutbildning med Sébastien Boudet
”Kunskapslyft för en grön matkultur” är en skräddarsydd utbildning i tre delar för restaurangchefer och köksmästare på Coors alla enheter. GastroMerit fick förtroendet att leverera utbildningen och den första delen om hållbar matproduktion och matkonsumtion leddes av Sebastien Boudet. Det blev en succé! Möt Ann-Charlott Sjökvist, förändringsledare inom hållbarhet på Food and Beverage Sverige, Coor.
Planera event och catering: från idé till nöjd kund
Vill du lära dig att professionellt strukturera och genomföra varje steg av ett event – från kundmöte till fakturering? Då är den här kursen perfekt för dig.
Att arbeta med värdskap och service på hotell och restaurang, kan vara det roligaste som finns! Den här kursen vänder sig till dig som arbetar med service inom hotell och restaurang.
Webbutbildning - Grundutbildning i service och bemötande
Vill du öka kundnöjdheten och bli bättre på att möta dina kunders förväntningar? Kursen vänder sig till dig som arbetar inom café och restaurang och vill höja nivån på verksamhetens service och bemötande.
En servicekurs för dig som är ny i restaurangbranschen
Har du nya medarbetare som arbetar i restaurangbranschen för första gången eller är du själv en av dem? Under den här halvdagen får du grunderna i vad bra service innebär. Du får också kunskaper som är viktiga för att utvecklas och trivas i servicebranschen.
Få kunskap om hur du skapar en sund arbetsplats där dina medarbetare trivs. Kursen riktar sig till dig som har en ledande befattning inom din verksamhet.
En stremad utbildning för dig som vill veta hur du ökar lönsamheten fördin meny och få insikt i hur man ska prissätta sina rätter för att få önskad lönsamhet. Den här kursen går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
En streamad ekonomikurs för dig som inte är ekonom men som behöver större kunskap inom ekonomi. Kursen är skräddarsydd för dig inom hotell- och restaurangbranschen.
Som ledare finns det saker och situationer som inte känns så roligt eller inspirerande men som ändå måste göras. Svåra samtal är en sådan sak som många ledare oroar sig för. Den här utbildningen ger dig insikt och verktyg att hantera chefens lite svårare samtal.
Aktiv feedback gör att både människor och organisationer utvecklas och därigenom blir både arbetsklimat och resultat bättre. ”Feedback och feedbackkultur” är en utbildning där du lär dig teknik och synsätt när det kommer till konstruktiv feedback och du får tips kring hur du kan agera i olika situationer.
Webbutbildning - ekologiska livsmedel för offentlig sektor
Erbjud måltidspersonal i skolor, förskolor och äldreomsorg att lära sig mer om varför ekologisk produktion och konsumtion är viktig, både för hälsan och vår planet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.